Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt, nem ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt, nem ír vissza nem válaszol, viszont a leveleimet nem törölte még ki?

Figyelt kérdés
Van 1 lány madjenm csoporttársak vagyunk főiskolára járunk. Felvettem msnre , vissazigazolt( ja am fent van iwiwen emg iylesmi ja és tudja ki vagyok mielőtt írnátok). Tegnap pl beszélni akartam vele de rohannom kellett és írtam neki h megírhatná h mikor elzs fent elgközelebb.Na erre nem igazán kaptam választ. Másik Írtam már neki mondjuk 2 hete e mailt arra se válaszolt , de elolvasta , viszont nem törölte ki. Am szerintem sejti h tetszik nekem ( legalábbis azt gondolom) de ha sejti , és tegyük fel mondjuk szerinte én ronda vagyok ,akkor ha már nem ír vissza legalább mondja ,hogy kopjak le vagy valami mert így csak reménykedek a semmiért ha egyáltalán nem jövök be neki. EZ amúgy normális a lányoknál , vagy ez általános?
2009. ápr. 4. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem sokkal ezelőttig én is ilyen tutyimutyi voltam, hogy ha valaki nem tetszett, és nyomulni próbált, akkor lestem ki a fejemből, és nm tudtam mit mondhatnék, úgyhogy inkább semmit nem válaszoltam. Sajnos elég általános..
2009. ápr. 4. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:

hát szerintem issajna elégáltalános!

ha tuti h elolvasta akkor azért nem írt mert nem tudja mit akar vagy nem akar semmit.

csajoknál ez általába így van

én chaten ha valaki nem jön be (nem külső hanem amit ír, külső nekem nem kizáró ok arra h ne beszéljek vele)

akkor én annak nem is szoktam válaszolni mert nem tom de én úgy gondoltam mindig h ha én valakitöl valamit akarok akkor azzal beszélek de ha nem akkor azt vegye nem-nek

mert egyépként nem tudom h melyik a jobb ha kapsz egy levelet h nem vagy ha nem ír semmit és ezzel jelzi h nem.

sajna ilyenek a csajok de ezek után szerintem kedvesen le fogom koptatni aki nem szimpi bemutatkozása alapján.

15/L

2009. ápr. 4. 10:45
 3/5 A kérdező kommentje:
De a legaláb visszaírhatná ha nem tetszekneki stb , hogy kopj le te kis izé , vagy ha igen akkor meg mást. Szerintem , legalábbis az én agyma így működik, ha kérdeznek valamit válaszolok vagy így vagy úgy.
2009. ápr. 4. 10:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja egyébként 19évesek vagyunk fősulin.
2009. ápr. 4. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
A lányok néha talányosak. De szerintem ő egyértelműen nem akar semmit tőled. Most mit írna, hagyjál békén, nem tetszel? Nem akar megbántani vele. Egyszerű, lépj tovább. Van ez így... nem jöhetünk be mindenkinek.
2009. ápr. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!