Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a pénisz körül van metélve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a pénisz körül van metélve?

Figyelt kérdés
[link]
2009. ápr. 3. 23:42
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Igen! :D
2009. ápr. 3. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Határozottan: Igen

De ha ilyet tervezel elmondom, hogy nagyobb a fertőzés és az impotencia veszélye mint a nem körülmetélt férfiaknál.

2009. ápr. 3. 23:46
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Körül hát :P

Szép darab :PP

2009. ápr. 4. 00:32
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

23:46os

Sokkal könnyebb higénikusan tartani, mivel nem megy alá a kosz és nem kell kisuvickolni alóla minden nap. Továbbá a fitymának semmi köze nincs az impotenciához, az hormoni/pszichés alapú betegség.

2009. ápr. 4. 01:18
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Istenem, ez a zsdo kifogás, h nem megy alá a kosz..... akkor a hüvelyre ne is gondoljunk, mert az meg teljesen "elérhetetlen" belülről.... kisuvickolni, ne égessetek már, az azért van mer OTT KELL lennie. Nem azért h levágják. Ennyi
2009. ápr. 4. 09:16
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Aki nem tudja rendesen megmosni a farkát naponta legalább egyszer, annak egy képhez hasonlatosat kívánok az ánuszába.
2009. ápr. 4. 10:53
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

09:16

Nem vagyok zsidó, de orvosin tanulok. Én így tanultam. A vagina savas kémhatású, így a fertőzések elég nagy része kizárt, baktériumok nem kerülnek bele mert elpusztulnak. A pénisznél nincs ilyen. Ott kell lennie? Az emberi test kb 5% a mai napra teljesen feleslegessé vált, példál a hónaljszörzet,a nemiszerv körüli szőr (ezek ugyanis már nem kell hogy védjenek bármit is), a mandula (sokszor ki is veszik...stb rengeteg ilyen van. Amugy én sem vagyok körülmetélve, keresztény vagyok, de miért kell a körülmetélést a valláshoz kapcsolni? Sok eszed lehet...

2009. ápr. 4. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Körülmetélés nem csak vallási, hanem egészségügyi okokból is lehet.És mért lennél impotens tőle:D bameg mennyi hülyeség
2009. ápr. 6. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
a sok tájékozatlan kommentre mondom, hogy a körülmetélésnek semmilyen hátránya nincsen, sőt, inkább csak előnyei vannak. a higiéniával nem jövök, mert normális ember tudja mosni, de egyszerűen komfortosabb,és élvezetesebb a szex vele.
2011. szept. 13. 11:12
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Kedves előző ! Én mint fiu egyetértek veled !
2011. okt. 9. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!