Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határozottan: Igen
De ha ilyet tervezel elmondom, hogy nagyobb a fertőzés és az impotencia veszélye mint a nem körülmetélt férfiaknál.
23:46os
Sokkal könnyebb higénikusan tartani, mivel nem megy alá a kosz és nem kell kisuvickolni alóla minden nap. Továbbá a fitymának semmi köze nincs az impotenciához, az hormoni/pszichés alapú betegség.
09:16
Nem vagyok zsidó, de orvosin tanulok. Én így tanultam. A vagina savas kémhatású, így a fertőzések elég nagy része kizárt, baktériumok nem kerülnek bele mert elpusztulnak. A pénisznél nincs ilyen. Ott kell lennie? Az emberi test kb 5% a mai napra teljesen feleslegessé vált, példál a hónaljszörzet,a nemiszerv körüli szőr (ezek ugyanis már nem kell hogy védjenek bármit is), a mandula (sokszor ki is veszik...stb rengeteg ilyen van. Amugy én sem vagyok körülmetélve, keresztény vagyok, de miért kell a körülmetélést a valláshoz kapcsolni? Sok eszed lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!