Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok akkor ha rátok tör a magányosság érzése?
Figyelt kérdés
még nem volt rendes kapcsolatom, nem hajkurászom,nem vagyok megszállott,kedves vagyok magamat adom stb. de valahogy mégsincsen senki akivel tudnék járni és neki is bejövök (legalábbis a tudtomra adja). vágyom rá hogy valaki átkaroljon,megöleljem,szeretgessem. nagyon. ilyenkor mit csináljak?2011. júl. 21. 23:01
2/14 szenszi válasza:
szilvásbuktát, mert azt szeretem
5/14 anonim válasza:
bassza meg magányos vagyok mint a szar de ezek a hozzászólások jól megnevettetnek :D
amúgy menj társaságba többet!
6/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
Iszom :S
Amugy van ennel rosszabb is... szakitas utan. Akkor egy tarsasag kellos kozepen is vegtelenul maganyosnak erzem magam.
8/14 anonim válasza:
Én speciel megvárom, amíg elmúlik. :) Amióta feldolgoztam magamban azt, hogy talán örökre egyedül maradok, mert nem fogom érdekelni a nőket, és nem görcsölök rá a dolgokra, azóta valahogy nem annyira nyomasztó, amikor eszembe jut a magány.
9/14 anonim válasza:
En ilyenkor egyfolytaban a Dirty Dancing-et nezem, kitepdesem a magazinokbol az eskuvoi kepeket, benyakalok egy uveg vodkat, jegkremet zabalok, egesz nap pizsamaban maradok, felhalmozom a szennyes edenyeket, hamis hangon, visitva enekelem az "All by myself" cimu szamot es mindenkit megkerek, hogy szolitson Bridget Jones-nak...
10/14 anonim válasza:
SÍrok egyedül.... mint most... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!