Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak milyen lányok tetszenek, a piszkafa lányok akiken nincs mit fogni, de jó az alakjuk vagy az olyan lányok akiken van mit fogni?
Figyelt kérdés
Úgy értem nem olyanok akik kövérek vagy túlsúlyosak csak van rajtuk 1-2 kg felesleg, de formásak. Elsősorban fiúk válaszát várom.2009. ápr. 3. 19:52
1/9 anonim válasza:
Az én barátom most nincs gépnél de tudok nyilatkozni "helyette" :D Rajtam akad mit fogni, és ő mindig csak azt mondja h imádja... Rajta is van, és én is imádom:P szerintem ezzel nincs semmi baj
persze h szép ha valaki vékony, és úgy formás, de.. nem lehet mindenki ilyen ^^ ahogy az összes srác nemlehet tökéletes alakú izmos, hú de férfias, úgy az összes csaj se lehet "díva" :)
2/9 anonim válasza:
Ez így bocs, de hülye kérdés. Volt már hogy ilyen tetszett, volt hogy olyan. Abszolút nem mindegy a többi tényező sem. Ez olyan, hogy a piros kocsi tetszik vagy a zöld? Mindkettőnek megvan a maga előnye.
4/9 anonim válasza:
Valaki ilyet, valaki olyat. Hiába mondják a lányok, a férfiak nem mind ugyanolyanok. Valakinek direkt a 90 kg fölötti lányok jönnek be, valakinek csak a 40 kg alatti.
Akkor a válasz: nem vagy, hanem és.
6/9 anonim válasza:
Az enyém azért dobott 5 hónap után, mert volt rajtam fogni való. Rájött, hogy neki csak a gebék jönnek be :S És ezt nem én találtam, ki, ő mondta a szemembe...
7/9 Thurston válasza:
Ez milyen hülye kérdés? Aki piszkafa, és nincs mit rajta fogni, annak hogy lehet jó alakja?
8/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak
a vékony lányoknak is lehet jó alakjuk pl. vékony derék, hosszú lábak
2009. ápr. 4. 09:19
9/9 anonim válasza:
kedves kérdező, értsd meg az ilyen, hogy kinek mi tetszik, olyan kérdés mint, hogy kinek mi a szép. Ez teljesen relatív. Kinek az, kinek ez. Ez rengeteg mindentől függhet, hogy kinek milyen lány tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!