Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szivassuk a kis libákat. Megérdemlik?
A barátommal együtt vagyunk több mint egy éve, és ugy szoktuk a kis p*csákat megszivatni, hogy a párom ugy csinálja, mintha érdekelné őt a kiscsaj, aztán ugye a csaj odamegy hozzá, és amikor elvonulnának, elmondja a barátom, hogy van neki barátnője(azaz én) de ugye a lányokat nem érdekli. És amikor már lekapná a csaj meg ilyenek, én odamegyek, és leosztom, hogy mit képzel magárol, hogy ilyet tesz, amikor tudja hogy van barátnője? Szval ezzel igy megalázzuk őket:))
de aki olyan, hogy nem törödik azzal, hogy valakinek kapcsolata van, az megis érdemli, nem igaz?:D
19L a barátom 22/F
Szerintem ez rettentő gyerekes. Ez választ ad rá, miért is keresem idősebbek társaságát.
Az eszedbe sem jut, hogy nem azok a hibásak, akik egy kapcsolatba beszállnak, hanem az, aki kilép belőle?
Azok a lányok semmi rosszat nem tesznek, ti provokáljátok őket. Jó eséllyel nem is foglalkoznának a pároddal, ha az nem mutatna érdeklődést feléjük. Ebből joggal hihetik,hogy a kapcsolatotok egy szar. Mert ahol valaki másfelé néz ilyen nyíltan, az bocs, de szar,azt meg nem ők csinálták.
Szóval szerintem ez egy az egyben nevetséges, de ha ennyi felesleges időtök van, engem ugyan nem érdekel.
ma 17:39-nek igaza van. Azzal, hogy ti így megleckéztetitek ezeket a lányokat még nem értek el semmit, maximum a lelketeknek esik jól, hogy na, most megkapták a magukét. Csakhogy valószínűleg ezek a lányok másnapra, harmadnapra már el is felejtik az egészet és mindig lesznek olyanok, akik a SAJÁT kapcsolatukkal nem törődve kikezdenek velük és ők az igazi hibásak. Még ha az általatok megszívatott lányok vissza is utasítanák a következő ilyen jelentkezőt (amit kétlek), a pasi, aki meg akarja csalni a barátnőjét, találna mást erre a célra.
De ha titeket ez szórakoztat, a ti dolgotok.
Köszi, hogy nem támadtál nekem, azért becsülendő, hogy elfogadod a másik nézőpontot.
Tudod ezzel a gond, hogy léteznek non verbális jelek,amik ezerszer kifejezőbbek a verbálisnál. Rengeteg embert ismertem meg így, természetesen kapcsolat nélküli embereket.
Akkor lenne szerintem igazatok, ha a csaj úgy menne oda, hogy a párod nem csinál semmit.
Általában ismeretlennek mindenki így keresi először a kontaktust, tényleg azt hihetik romlott dologról van szó, amiből ki akar lépni,csak kell egy kis lendület.
Aki viszont minden ilyesmi nélkül odamegy és elkezd flörtölni a pároddal miután ő megmondta,hogy van kapcsolata,na onnantól teljesen jogos, de akkor is inkább az ő részéről. Elvégre férfi, csak nem szorul már egy nő védelmére.
76%os és 84%os válaszolókkal egyetértek.
Viszont tény, van egy jó pár olyan csaj,aki nem bír a vérével, spanolja ha látja, h egy férfi mellett ott a bnője. Szóval ilyenek is vannak szép számmal, de ez nem az az eset. Vhol kiprovokáljátok. És ha az én párom, vegyük azt, flörtölgetne, párt keresne, próbálozna, és egy másik lány belemenne tudatában avval, h van bnője, elsősorban akkor sem a csajt hibáztatnám, hanem a pasi sara ez főképp. Sokféle ilyen szitut végig lehetne elemezni, h mikor ki és hogyan, de mindenesetre ez jutott eszembe, h 1.ez vhol nem fair, 2. nincs jobb dolgotok, 3. lehet tényleg vki egyszer leveri ezt rajtatok. Ne úgy legyen.
hát szerintem meg nem azt kell büntetni aki belemegy, hanem akinek barátnője van, és mégis kezdeményez...
ha egy pasi ilyen f*sz..miért ne használják ki..
a pasik is kihasználják a csajokat..mivan fordítva már böki a csőrötöket?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!