Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ez a kép? Jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ez a kép? Jól nézek ki? kepfeltoltes.hu/view/110721/F_nyk_p0402_www.kepfeltoltes.hu_ . Jpg

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 16:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha szépnek érzed magad, akkor szép leszel. Ha nem érzed magad elég szépnek, az is meglátszik rajtad. Szóval ne aggódj, semmi gond nincs veled! Pl. én megfordulnék utánad az utcán vagy a strandon. :D
2011. júl. 21. 16:30
 12/25 Renesmee18 ***** válasza:

A szépség relatív fogalom...

Sajnálom de szerintem nem vagy szép. Az alakod jó, de az arcod nem tetszik.

Ez az én véleményem. Bocsi még 1x.

2011. júl. 21. 16:30
 13/25 anonim ***** válasza:
Szép vagy csak kicsit túl sovány nekem.Fölszedhetnél pár kilót.
2011. júl. 21. 16:33
 14/25 anonim ***** válasza:
egyszer menj el egy nagyon drága fodrászhoz, és engedd, hogy az arcodhoz igazítsa a hajad, mert szerintem nagyon öreges mindkét képen. Viselj egyszerű, de viszonylag sokat mutató ruhákat, nem kell cifrázni, a fiúk úgyis a cicidet, meg a popsidat bámulják :) Ilyen lábbal a szupermini szoknya jól áll! ÉS persze semmit nem ér az egész, ha nem mégy el bulizni, hogy megakadjanak rajtad azok a szemek... Nyomás, a nyár fele még a tied!
2011. júl. 21. 16:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik,már csak az sem,hogy ez eleve egy anonim oldal,és akkor ilyen képet felteszel,aztán meg az ismerőseid erről fognak pletykálni,és amint látom adsz is mások véleményére,nem volt ez egy jó ötlet.
2011. júl. 21. 16:40
 16/25 A kérdező kommentje:
Én leszarom hogy mit mondanak mások ha pletykálni akarnak úgyis pletykának ha nekik jól esik akkor had mondják..)
2011. júl. 21. 16:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Huuu de kinyalnálak édes,utána pedig hátulról elégítenélek ki!:)Van kedved hozzá?:)
2011. júl. 21. 16:59
 18/25 anonim ***** válasza:
1 az előttem szóló egy idiióta. 2 hát 20 évesen nem éppen 50 éveseknek való haj meg ruha kellene tested nem rossz 2-3 kg még jol jönne. azert irok igy mert sztem nem az erdekel hogy azt mondjam jól nézel ki hanem h miben valtoztass
2011. júl. 21. 17:50
 19/25 anonim ***** válasza:
nem rossz
2011. júl. 21. 18:56
 20/25 anonim ***** válasza:
Mi a problémád magaddal? Csinos vagy! Nekem bejössz... :))
2011. júl. 21. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!