Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, 14 a lány, korkülönbségben jo?
a 2 és pont ideális.:)
de ha te csak "arra" hajtasz, akkor inkább keress egy idősebb csajt.
azért ne, mert egy lánynak lelkileg is meg kell érnie rá. hiába gondolja úgy h jujj manapság már ez a normális, és akkor miért pont én ne tegyem meg, még nincs megérve rá (persze vannak kivételek).
szerintem ne úgy indulj neki a kapcsolatnak h miért ne feküdhetnék le vele? azért a megismerkedős szakaszban már azon filózni h lefekszel vele hát... nem kell azt elhatározni h mikor, fogjátok érezni ha mindketten készen álltok rá. egyébként nem sok a különbség, de egy 14 éves lány elég fiatal. a húgom is annyi idős és bár náluk is elterjedt ez a deciki szűznek lenni, szerencsére ő nem ilyen :) de az biztos ha összejönne egy 16 éves sráccal és a srác erőltetné a dolgot akkor elbeszélgetnék az illetővel...
L.19
Figyelj!!!
Én is 16 éves vagyok és nekem is van egy 14, éves barátnőm !
Egyáltalán nem ciki a kor különbség !!!
Hogy le -e feküdjetek egymással?? hmm...
Ha ő is akarja és te is akkor semmi akadálya!!!
(mi most tervezzük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!