Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér pasi mit csináljon (haj, ruha, testtartás, gesztusok, viselkedés), hogy szexisnek tűnjön?
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:48
á, semmi a világon! :D
108 kiló vagy, de a lányok nem ezt látják benned. Ők az igénytelenséget, az egészségtelenséget és a lustaságot látják. Valamit a rossz hangulatodat, a feszültséget, és azt, hogy a zabálással kompenzálod a belső konfliktusaidat.
Fogyj le! Saját érdekedben!
Nem értem mi a baj, nekem mindig is a mackós férfiak tetszettek, és nagyon sok barátnőm gondolja még úgy, hogy nagyon vonzóak.
Milyen magas vagy? És hány éves?
Rövid haj, de a fejbőröd ne látszódjon, szóval ne tüsi, az nagyon nem nyerő.
Járj ingben és vagy sötét farmerben, vagy ha szereted akkor szövetben.
És nyugi, elég sok nőnek tetszenek az ilyen férfiak. Nekem csak ilyen tetszett eddig.
Te meg hallottál már olyanról, hogy endomorf, ektomorf és mezomorf testalkat? Mert ha igen, akkor tudhatnád, hogy minden testalkatból kialakítható az izmos, kidolgozott mezomorf alkat, csak a megfelelő táplálkozás és a sport kell hozzá.
Ja, hogy ahhoz le kéne mondani dolgokról, meg meg kéne tenni dolgokat. Ne örülj annyira, hogy a szüleidtől ezt látod, az marhára nem jó, hogy az ő tespedésükről veszel példát és ezzel nyugtatod meg magad. Aztán majd jönnek az egészségügyi problémák, akkor is fogd a családodra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!