Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolcon hogy lehet FÉRFIT találni?
Most nem azért, de 24 éve itt élek. (24 éves nő vagyok :))
De én le merem fogadni, hogy itt ebben a városban egy jó pasi sincs. Mindegyik olyan lelakott, tróger, félresikerült gyerek, megszeppent, vagy csak simán alkoholista. Az egyetemen is nagyon kevés a jó, és annak a kevésnek már van barátnője. Most nem viccelek, én nem tudom miért te az itteni pasik tényleg nyomik! Egerben tuti jó pályák vannak, Szegeden kb minden második pasi akivel találkoztam az utcán igényes volt, Debrecenben nem voltak annyira szépek, dehát a szépség nem lényeg, ott udvariasak voltak nagyon! Budapesten meg kb minden második szembejövő szines és érdekes, jó de ott sok a külföldi. Ez a város tiszta depressziv, és unalmas, de sajnos minden ideköt per pillanat.
miért nem jársz bulizni?? rockyba vagy kettesbe,east side,hypnose??? ott találsz jó pasikat
pfff :D
roki : tróger
east side: elit metroszexuálisok társulata
kettes: tróger és/vagy gyerekek
hypnose: gyerekek
tényleg nagyon kevés a jó pasi Miskolcon. Lehet azért mert itt szar a fizu , és elköltöznek jobban fizető városokba :D
Felőlem fogadhatunk! Bulizni járok, de valahogy...nem tetszik senki. :) Persze az is lehet, hogy mi ketten mást értünk a "jópasi" alatt.
pedig szórakozóhelyeken van 1 pár aki normálisan néz ki csak meg kell találni. Lehet nem veszed őket észre.
Nem hiszem hogy mást értünk a "jópasi" alatt.Mert a jópasik általába a legtöbb lánynak tetszenek.
De főleg így nehéz találni valakit ha keresed nagyon.Nekem is ez volt hogy mikor kerestem akkor nem találtam...
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!