Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő aki 80kg-os volt, és lefogy 65-60kg-ra, akkor felfigyelhet rá az a FÉRFI akibe szerelmes a nő?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 08:28
22/25 anonim válasza:
ma 18:45!!!!
07-21 08:46- válaszát idézte. Inkább te figyelj oda jobban!
[Off vége.]
Lehet, hogy jobban felfigyel rád, de igazából ha 80kg-san nem érdekelted, most se fogod annyira érdekelni szeritnem. A külsővel csak a figyelmét hívhatod fel, de a belsőddel kell igazán megnyerned.
23/25 anonim válasza:
Nem fog sokaknak tetszeni a válaszom. De már vékonyan jöttem vele össze, és azóta is vékony vagyok, és vele együtt. Már három éve. Ismert mikor még kövér voltam tetsztettem is neki, de sose kezdeményezett.
24/25 anonim válasza:
Ne haragudj, nem akartalak ledagadtozni, kicsúszott a számon, úgymond. Ne vedd a szivedre..
25/25 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 10:48
te hány kgról fogytál le mennyi vagy most? :)
egyébként én is haladok a fogyással 73-72kg között vagyok!
én is úgy gondolom,ha lefogyok biztosan ,fog közeledni hozzám!
2011. júl. 30. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!