Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért gondolja okosabbnak magát a nőknél?
Igen, ebben én is biztos vagyok. Amúgy én is nő vagyok de mégis a saját nemem ellen beszéltem, bár próbáltam úgymond mindkét fél mellé állni az eddigi hozzászólásaim alapján tvábbra se változtatok a véleményemen, biztosan van $EGGFEJ férfi is :)
Szerencsére én nem vagyok egy buta nő. Értelmes vagyok, minden témához hozzátudok szólni és,hogy őszinte legyek nem vagyok megelégedve a nőkkel,olykor még én szégyenlem magam az ilyen idióták miatt. Mai világ...És már tizenévesen elkezdenek hülyülni.
És az miért van, hogy egy nő, próbálja eljátszani az okosabbat, mivel ő a főnök, de közben meg ő is tudja, hogy hüle az egészhez. És ez így együtt, kibacott nevetséges lesz időnként. Főleg mikor én tudom jobban, mivel én tanultam, ő meg nem, és nem is veszi a fáradtságot. Ráhagyom, pedig levettem, hogy valahol ő is tisztában van ezzel, mondjuk saját magának sem nagyon meri bevallani.
De ha neki így jó, hát hagy játsszon, úgysem hagyjuk hogy nagy hüleséget csináljon, de ne kerüljön rá sor..
És ez egy konkrét helyzet, semmi általánosítás nincs benne. A kérdésre visszatérve, én meg sok férfinél tapasztaltam ezt, nem csak egynél. Meg soknál egyáltalán nem. Meg sok nő harcol a férfiakkal hogy ő lehessen az okosabb. Meg van sok nő, aki édes mint a méz. Ennyi.
30F
"És az miért van, hogy egy nő, próbálja eljátszani az okosabbat, mivel ő a főnök, de közben meg ő is tudja, hogy hüle az egészhez."
Erre egyszerű a válasz, azért mert a férfiak is okoskodnak. Nehogy azt higyjétek, hogy ezek a tulajdonságok csak egy férfiba vagy csak egy nőben van meg. Mindkét félben megtalálható ugyanaz a probléma. Lehet szexőrült férfi ugyanígy nő is. Lehet hűséges mindkét félnél. Lehet olyan, akinek be nem áll a szája ha férfi ha nő. Lehet a férfi is buta mint a nő is. És még sorolhatnám. Én igen a férfiak is tudnak "durcizni, meg nyávogni" hogy nekik mi nem tettszik. Fölösleges ezen vitatkozni. Ez kb olyan, hogy mért van több fajta kutya meg több szinű vagy egyforma. MERT! CSAK! VAN ÉS KÉSZ!
itt a példa: Smartguy86
te is itt okoskodsz:)miért nem írsz egy normális választ inkább.. mert ez gáz
Smartguy86 válasza:
1. Ne általánosíts!Nem azt írta hogy "minden" férfi hanem hogy "sok"..és ez nem általánosítás mert a sokba nem tartozik bele minden férfi.
2. Sok nő miért gondolja magát okosabbnak férfiaknál?
Ha meg akarod tudni tegyél fel te is egy kérdést:)
3. Tündérke, nem a pasid tesz fel ilyen hülye kérdéseket, hanem te. Neki van esze, neked nincs. Ennyi.
nehogy azt hidd már hogy neked több eszed van.Azért mert őt legalább érdeklik a dolgok..talán ezért van ez az oldal... és nem kötelező hülye kérdésekre válaszolni ;)
szerinted ezzel a válasszal okosabbnak tűnsz?? ellenkezőleg
"Valahogy úgy vettem észre, hogy azok a nők akadnak le ilyen dolgokon, hogy a férfiak hülyének nézik őket, akiknek amúgy abszolút nincs se saját véleményük, se kritikus gondolkodásuk... "
épp ellenkezőleg.Mert épp abba lehet belekötni akinek van saját véleménye....ez a kombinálás istenem...
Smartguy86 látom te is az okoskodó férfiak közé tartozol :) Látod az olyannak szólt a kérdés mint Te. :)
Nehogy azt hidd, hogy külömb vagy bárkinél is. Mindenki egyenrangú és mindenkinek meg van a maga hibája. Aztán, hogy én lennék a buta? Hmmmm:) Évek óta párom van és rendes munkahelyem méghozzá repülőtéren dolgozok és nem tudnál olyan fogós kérdést mondani amire ne tudnám a választ. Akármi...alapműveltség vagy szerelni való, konyhai dolgok,sport autó. Szerintem ki derülne melyikünk az idétlenebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!