Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet esélyem egy kb.40 éves nőnél?
Sziasztok!
Rendszeresen járok futni és szinte minden egyes alkalommal szoktam találkozni egy kb. 40 éves nővel akinek arra felé van a lakása amerre én szoktam futni.
Néha beszélgetünk 1 kicsit h hogy megy a futás mennyit szoktam futni stb.
Általában nagyon meg szokott nézni,vagyis én úgy veszem észre,és én rendesen megőrülök érte.
Sajnos tudom róla h van 2 gyereke,férje.
Szerintetek hogyan lehetne óvatosan a szexre célozgatni,vagy egyáltalán mi kellhet egy ilyen idős nőnek?
Én próbálok bókolgatni,és sztem az bejön neki.
Ma is véletlenül találkoztunk a városban és kérdezte h mikor megyek futni meg h ma voltam e,szóval szerintem esetleg érdekelhetem.
Egyébként én még szűz vagyok,szóval kicsit sztem ez is hátrány lehet:S
Köszi a segítséget!
19/F
hagyd a rákba, ne nézesd le magad, ne nézd magadat sem hülyének...nekem is tetszenek külsőleg a barátaim anyjai, de nem érdekelnek még komolytalanul sem...ha egy 40éves nő megnéz magának akkor ezt az önbizalmat használd fel a teen kategoriában, de a milfeknél egyenlőre ne, csak akor ha 8év mulva érzéketlen kiégett barom leszel
F17
Hülye vagy ha kihagyod. Ha adja a jeleket,csak lépned kell. Hajts rá pofátlanul ne hagyd békén amíg nem jön össze.
;)
próbálkozz szerintem ez egy nagyon jó lehetőség,hogy egy tapasztalt nő segítsen neked. ki ne hagyd!
futás után miért nem hívod el megiinni egy kávét vagy valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!