Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bélakisasszony kérdése:
Ha valakit vaginán rúgnak az mennyire okoz fájdalmat az eltalált személynek?
Figyelt kérdés
Tehát Ha jól megrúgják az alsó részed akkor az milyen érzést kelt benned/etek?2011. júl. 21. 00:55
11/19 anonim válasza:
engem már rúgtak vaginán, és nem fájt jobban, mintha combon rúgtak volna.
a csiklót pedig sztem rém nehéz eltalálni, eleve akkora, mint 1 lencse, és el van bújva.
ha egy lánynak fájdalmat akarsz okozni, sztem mással próbálkozz...
12/19 anonim válasza:
rendesen fájtak a tökeim meg ahol a vaginátok van:S:D
de kajak...és fiu vagyok
13/19 anonim válasza:
a cipő behatol...:'DDDDDDDDDDDDDDD ezen nagyon jót nevettem:D
Hát még nem kerültem hasonló szituációba, viszont ilyen kisebb ütés már érte, nem mondom hogy sokkal jobban fáj mint máshol, inkább csak más jellegű fájdalom, mintha más helyen ütnének meg.. De nem olyan könnyű azért alulról a lába közé rúgni valakinek nagy erővel..:D na mindegy még mindig kacagok:D
14/19 anonim válasza:
Előző vagyok. Akit már rúgtak vaginán, milyen tényezők vezettek addig, hogy valaki lábbal illetett titeket a nemi szerveteknél?:'D Szándékosan vagy véletlenül?:D
15/19 anonim válasza:
véletlenül? :D "jajj bocs hogy p*csán rúgtalak!" :D:D
16/19 anonim válasza:
kiskoromban a kerítésen jártam (ilyen vas bigyón) megcsúsztam és pont ráestem a vasra :S hidd el baromira fáj :/
17/19 anonim válasza:
Engem már rúgtak meg ott. Eléggé fájt. Kicsit égető érzés. Ha nagy sebességgel történik... az nagyon fájhat. Szerintem annyira kb. mint a tökön rúgás. (csak tippelni tudok, mert nincs tököm :D)
18/19 anonim válasza:
Én véletlenül puncinrúgtam még régen az egyik volt barátnőmet:S :D Ő hanyatt feküdt én meg a feje fölött a polcról le akartam venni a telómat és ő meg megcsikizte az oldalamat meg a hasam ami tudja ,hogy nagyon csikis :D És mondtam ,hogy hagyja abba mert p*csán rúgom. De csak viccből . És abbahagyta én meg nem értem el akarom felhúzni a lábam a lábai közül hogy jobban ki tudjak nyújtózni erre ő megcsikizett és így kb a lábfejem közepével szegényt úgy puncin rúgtam így "lábfelhúzás reflexből" :S Annak örültem ,hogy nem térdel találtam be neki. de még sírt is annyira fájt neki x,D :S Na mind1 utánna röhögtünk rajta ,de gondolhatod nem győztem sajnálkozni :D
19/19 anonim válasza:
És ha Én rúglak meg ott egy nagy surranóssal neked milyen lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!