Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitcsinálnál ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitcsinálnál ha kiderülne a gyerekedről hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
attól ugyan az az ember akit te neveltél,pelenkáztál, szerettél.
2011. júl. 20. 23:03
1 2
 11/17 anonim válasza:
8%
Megbasznám:D
2011. júl. 20. 23:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Csalodott lennek, mert ha meleg az azt jelenti, hogy csak sokkal kisebb esellyel lesznek utodai, mintha hetero lenne. Engem nem karpotolna az semmikeppen, hogy sok meleg jut magas beosztasba,vagy esetleg sikeresebbek az eletben, mert gyerekek es tobbnyire sajat csalad nelkul tobb idejuk/energiajuk marad a karrierjukre es anyagi javak felhalmozasara, mint a heteroknak. Szerintem a ver ennel joval fontosabb. A genjeinkben benne van a multunk, a jelenunk es a jovo lehetosege.

Szerintem nem tagadnam ki, nem bannek vele maskepp, nem szeretnem kevesbe, azonban ha nincs masik gyerekem surgosen ujabb gyartasaba kezdenek.

2011. júl. 21. 00:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ugyanis erről nem tehet! Egyébként sem csinál ezzel senkinek semmi rosszat! Nem ettől lesz valaki jó, vagy rossz ember!
2011. júl. 21. 12:14
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanúgy szeretném, mint azelőtt, azon felül, hogy sajnálnám, mert nehezebb élete lesz, semmi nem változna meg.

Egyetértek azokkal, akik szerint nem is ember és pláne nem szülő az, aki megverné, eldobná magától emiatt a saját gyermekét.

Az ilyen válaszokat ideböfögő, súlyosan tudatlan és szánalomra méltó emberek szerintem szégyelljék a pofájukat.

2012. jan. 26. 01:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát az biztos hogy koppanék egyet rendesen de az élet egy tovább, és Ő még ugyan úgy az én gyerekem marad :) és szeretni fogom akármelyik nemhez is vonzódik
2014. jan. 6. 18:02
 16/17 anonim ***** válasza:

A 11.-en felröhögtem :D

Amúgy nem azt mondom hogy örülnék neki, de semmi bajom nem lenne vele, én általánosságban "bírom" a melegeket. (ez lehet hülyén hangzik de nem tudom máshogy kifejezni) mondjuk tuti többet beszélgetnénk :& :D

2016. dec. 1. 18:21
 17/17 anonim válasza:

"Agyonverném elásnám a kertben"

Nekem is ezt kellett volna tenni az apámmal.

2019. márc. 19. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!