Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A maszturbáció bűn? Ugye nem csak én gondolom úgy, hogy nem az?
Senki se kerül a mennybe, amíg van hely a pokolban. :D
Egyébként igen, bűn a keresztények szerint, de mennyire hiszel egy olyan vallás dogmáiban, amely katakombákból, bujkálva indult, 300 évvel később írták az evangéliumait, mint hogy Jézus meghalt, kapzsiságból indított keresztesháborúk és megannyi vallás nevében elkövetett bűnök. Mindenki abban hisz, amiben akar, de nem lesz semmilyen következménye a maszturbálásodnak, sem testi, sem lelki. Ha tévedtem csörgess meg, ha te is a pokolba kerültél. :D
26F
Igen. A vallás dogmái szerint bűn a maszturbálás. De ha már itt tartunk, a szeretkezés is helytelen dolog, ha az nem kizárólag a szükséges gyermeknemzés miatt történik. Lehetőleg gyorsan, egymás fedetlen testét nem tekintve. Régen volt erre egy módszer, mikor egy lyukas lepedőn át ment végbe az aktus. De ma már szerencsére mesterségesen is meg lehet termékenyíteni a nőt, így már erre sincs szükség :D
Ugye milyen jó, hogy ezek a dolgok már nem kötelező kellékei a világnak?
A túlzott maszturbáció tekinthető egészségtelennek. Sőt valamiért a kínai bölcsek úgy gondolták a túl sok felesleges magvesztés ártalmas, pont ahogy a túl kevés. A Szeretkezés Taoja szerint ezért hetente kétszer (azt hiszem) szabad csak úgy szeretkezni, hogy ejakulálsz is (de egyszer legalább kell!). Amúgy akárhányszor csinálhatod. Sőt az a jó ha minél többet csinálod. Volt rá módszer is, hogy ha elmész ne érkezzen ondó. Szerintem érdemesebb inkább az ő "tanításaikat" olvasgatni ha szexről van szó. A keresztény vallás nem igazán van toppon a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!