Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most pozitív vagy negatív a terhességi teszt?
Sziasztok!
Két nap alatt négy teszt.Három negatív(discolor)és egy halvány csíkos(medilab)!Gyógyszert szedek évek óta és eddigi életemben ilyet még nem láttam!Mi a teendő?
Előre is köszönöm a segítő és csakis a segítő válaszokat!
Ezek milyen sorrendben? Ha a pozitív volt az utolsó, akkor lehetséges, hogy pozitív, és érdemes mégegyet csinálni, hiszen a hcg szint folyamatosan nő, és lehet, hogy az elején még nem mutatta ki a teszt.
Ha a pozitív nem az utolsó volt, akkor valószínűleg negatív.
A sorrend a következő:első negatív,második halvány csíkos,harmadik-negyedik negatív!Nyilván pár nap múlva újra meg ismétlem majd a tesztet és ha kell irány az orvoshoz,csak addig is nem akartam "agyvérzést" kapni.....!
Reméltem itt esetleg kicsit "megnyugszok"!Nem szeretnénk még a párommal gyereket.Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!