Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a mai tizenéves lányokkal?
14-15 éves koruktól (ha nem előbb) bulikba járnak, enyhén ribancosan kiöltözve, lesik, hogy valami pénzes köcsög behívja őket, esetleg csók és netán-tán jól meg is kúrják...
Hova tűntek a normális lányok? Csak arról tudnak beszélgetni, hogy hol lesz buli a hétvégén, meg ki hány fiúval smárolt, és cikinek tartják, ha szüzek még és azon versengenek, hogy ki veszítse el előbb és milyen csávóval... Egy értelmes mondatot nem tudsz váltani velük mert az IQ szintjük a béka seggért verdesi... Csak a pénzed kell nekik, ha már érzelmekről van szó, menekülnek... Hová fog ez még fajulni?
Tényleg társaságfüggő... Én alapból kerülöm az ilyen típusú lányokat, a barátaimmal együtt.
Bulikba nem is nagyon járok, inkább a társasággal vagyunk együtt. :)
A szüzességről meg csak annyit, hogy nekem még megvan, keresem a megfelelő fiút, aki majd meg fog becsülni. :)
16/L
Nem tudom, hol járnak azok a fiúk, akik ezek a kérdéseket kiírják, merthogy rendszeresen találkozok ilyen kérdésekkel az oldalon.
Egyébként az ismerőseim szerint tök normális csaj vagyok, egyik rokonom azt mondta olyan vagyok, mint jó pár évvel ezelőtt a korombeliek. És milyen érdekes, hogy azt mondják a fiúk, a normális lányok kellenek nekik, mégis, amikor ismerkedtem egy sráccal, aki nagyon bejött nekem végül a másikat választotta. Azt, aki cigizik, piál, minden hétvégén bulizik, eléggé elk*rvultan viselkedik és öltözködik. Hát erről ennyit.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Én elég sok normális lányt ismerek. A környezetemben gyakorlatilag csak ilyen lányok vannak, ugyanis én nem is barátkozom igazán olyanokkal, akik teljes mértékben mások, mint én. Úgy sem érezném jól magam. És fontos, hogy a normális, nem azt jelenti, hogy nem megyünk el szórakozni, vagy nem öltözünk csinosan, mert a szórakozásra, lazításra mindenkinek szüksége van, annyi jó érzésünk meg van, hogy egy csinos, dekoltált felsőhöz nem veszünk fel miniszoknyát, hanem mondjuk inkább egy combközépig érő nadrágot vagy térd fölé érő szoknyát. És tessék, kész a csinos, de nem k*rvás öltözködés.
Szóval nyugi, vannak ám normális csajok.
De ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot: ne a külső alapján ítélj. A legtöbb lány ismerősöm nagyon szereti a csinocs, nőies ruhákat és sminkelni is szeretik magukat, ahogyan én is. Csak meg kell találni az egyensúlyt és rögtön nem lesz k*rvás az összhatás:))
16/L
szerintem ez azért van mert az összes normális pasi elveszett a világból és fel kell kínálni magukat a lányoknak hogy egyáltalán valami kapcsolatuk legyen a férfi társadalommal mert egyik sem hajlandó udvarolni, stb.
amúgy meg van rá kereslet.. melyik öreg gazdagf kiéhezett faszi nem akarna tizenéves csajokkal lenni, és melyik tizenéves kis kötsög nem akarná elveszíteni legelőször az osztályban egy "jó sunával", ha már felkínálta magát..
tudod ez egy ilyen lánc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!