Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilian kérdése:
Lányok, milyen érzés ha belétek élveznek?
Figyelt kérdés
15/F2011. júl. 20. 00:20
1/13 napietus válasza:
mintha visszaféle menstruálnék :)
2/13 A kérdező kommentje:
bővebben? :D úgyértem h mien "folyamat"-ot érzel?
2011. júl. 20. 00:27
4/13 napietus válasza:
nedvességet :) mondom, ugyanaz. elönt valami meleg, nedves dolog.
5/13 A kérdező kommentje:
értem.. vagyis nemértem.. vagyis.... áh mind1 XD
2011. júl. 20. 00:30
6/13 anonim válasza:
Dugtad már a szerszámod meleg pacalpörköltbe? Hasonló csak nem kívűl hanem belül érzed.
"elönt valami meleg, nedves dolog."
Szóval, olyan mintha befosnál?
8/13 napietus válasza:
"Szóval, olyan mintha befosnál?" nem tudom, olyan élményem még nem volt :D de nehéz ezt elmagyarázni egy férfinek, nem is gondoltam...
9/13 anonim válasza:
Hmmm... még soha nem jutott eszembe ez az analógia, de tényleg olyan, mintha befelé menstruálnék! XD
Mondjuk, amin most igyekszünk, az olyan, mintha egy vaknak kellene elmagyarázni, hogy mégis milyen színű a zöld! XD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!