Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyk-s lányok többsége. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyk-s lányok többsége. Ti mért szidjátok ezen az oldalon azokat a lányokat akik szeretnek jól kinézni? Mondjátok már meg légyszi.

Figyelt kérdés
Példa:Épp az előbb kérdezte meg valaki hogy leepilálja-e a karját.Erre valaki egyből ugrott,hogy milyen már "mert csak a plázamacák csinálnak ilyet pfffff." Vagy ha például valaki sminkeli magát,nektek az se tetszik szegény csajt meg letámadjátok.Igen volt már egy kérdés amit én írtam ki.Megkérdeztem,hogy a fiúk szeretik-e ha egy lány sminkeli magát.Erre nekem támadt vagy 6 csaj,hogy én mekkora büdös r*banc vagyok....stb stb. De komolyan!! Nektek mi a bajotok?? Mért kell lek*vázni egy lányt csak azért mert sminkeli magát.Nem is ismeritek hogy tudtok ilyet mondani rá??? Jézusom....(TISZTELET VAN KIVÉTEL NINCS..)
2011. júl. 19. 16:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

sztem féltékenység..

gondolj bele, ha téged lehurrognak mert sminkelsz, már nem fogsz sminkelni, ők meg továbbra is fognak, ergó sexybbek lesznek mint te, máris nyertek,

no ezért

21/L

2011. aug. 13. 01:17
 12/12 anonim ***** válasza:

kiegészítés

nem szebbek hanem sexybbek..nem nagy külömbség, de azért remélem érzed..

2011. aug. 13. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!