Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A WOW miatt nincs barátnőm?
ez nekem kínai, de annyit megállapítottam belőle, hogy függő lehetsz, ergo a válasz: igen :S
szokjál le a számítógépezésről.... jó, gépezz, de ne ilyen sokat.
Szia! Én pár évig wowoztam és utána abbahagytam mert a közösségi életem rovására ment...egyáltalán nem vágyom vissza...egyik napról a másikra hagytam abba mert unalmas lett a számomra. (a WOTLk val még felhúztam a karim 80 ra és annyi)
Ui: Nem csak 85 ig lehet fejlődni? :P
hagyd a jatekot és probalj meg igazi emberekkel lenni
nem sok uj történhet már ha az 5. karaktered..
"hagyd a jatekot és probalj meg igazi emberekkel lenni
nem sok uj történhet már ha az 5. karaktered.."
Ja mert az élet tele van izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokkal nem szürke mókuskerék ugye?
ha barátnőt szeretnél, akkor hagyd a fenébe a paladinokat meg a gnómokat, meg az ilyen baromságokat, és menjél emberek közé, ismerkedj. ha naphosszat a szobában ülsz, és azon agyalsz, hogy hányas szintű a bloodelfed, akkor lassan ronda kövér pattanásos kocka leszel, akinek az életben nem lesz csaja.
gondolom nagyon izgalmas a játék meg minden, de a szüzességedet nem tudod vele elveszíteni...
meg amúgy is, ennyi idősen szerintem már gyerekes dolog.
,,Ja mert az élet tele van izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokkal nem szürke mókuskerék ugye?''
attól függ ki mennyire él.az enyém pl szerencsére nem ,,szürke mókuskerék".sajnállak ha te csak futkosol"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!