Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi van velem? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van velem? (lent)

Figyelt kérdés

Eddig naponta minimum egyszer maszturbáltam, de volt, hogy háromszor is. Állandóan kívántam, nem tudtam betelni az érzéssel. Most viszont már egy hete magamhoz sem nyúltam, és nem igazán izgat a gondolata sem. Úgy gondolom, hogy sokkal többet érne egy ölelés vagy egy érintés egy fiútól, mint száz orgazmus.

Mi van velem?

Minek tudható be ez a hirtelen váltás?

2011. júl. 19. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem derült ki, hogy hány éves vagy, de sztem csak arról van szó, h már nem elég neked a szex, illetve csak a testi kielégülés, hanem lelkire is vágysz.

Ez sztem nem baj, és ráadásul az én tapasztalataim szerint csak időszakos, hogy most nem vágysz annyira a szexre, majd visszatér és újra élvezheted a maszturbálás örömeit. Mindenesetre talán arra vágysz, hogy ezt mással is megoszthasd. Legalábbis szerintem :)

2011. júl. 19. 10:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Már nem csak a testiség kell, hanem az érzelem is. Nem feltétlenül gond ez, nemsokára gondolom újra megkívánod. Nekem is nagy étvágyam van ilyen téren, de mióta a barátommal vagyok, nem élvezem annyira. Nem vagy esetleg szerelmes?

Plusz, ha jól tudom, az is befolyásolja, hogy éppen hol tartasz a ciklusodban. Amikor pont a felénél jársz, akkor kívánod a legjobban, mensi után meg annyira nem, ha jól emlékszem. Nézz utána a neten, biztos megvan még erről a cikk.

2011. júl. 19. 10:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Pedig pont a ciklusom közepe táján tartok. Meg eddig nem volt olyan, hogy egy hétig semmi ne történjen.

Nem vagyok szerelmes, csak vágyom egy társra, de nincs senki, akibe szerelmes lennék (tudtommal). És ha az számít, akkor még szűz vagyok.

2011. júl. 19. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!