Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert neznek meg ennyire meg a 40es ferfiak is? 16/L
Ha durvább lenne a helyzet és a szép szó nem használ, innen elleshetsz 1-2 trükköt:
http://www.youtube.com/watch?v=8b1dFO-MMJQ
Szóval, nem a fizikai erő a legfontosabb, hogy megvédd magad adott esetben. Technika + gyorsaság! De remélem, nem lesz rá szükséged!
Ez utóbbit felejtsd el és soha meg ne próbáld! Alulmaradsz minden esetben.
Tanultam aikidot és deffendót is, egy youtube-os videó megnézésével semmire nem mész, ez sok gyakorlást igényel.
A fellépés fontos, hidd el, ha utánad lép egy mókus és te teli torokból elordítod magad, hogy: "Mit akar tőlem, perverz disznó!" Simán minimum hárman odarohannak pofán csapni. Lány vagy, védtelen: azt használd ki, hogy mindig lesz aki megvéd, de csak ha tudják, hogy rászorulsz!
Tele van a világ beteges, pedofil, önkritika nélküli vén fasszal.
Nézd meg a nőket. ezerszer különbek: én még nem láttam az Erzsi nénit hogy bámulja a fiatal fiúkat és csorgatja a nyálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!