Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a féltékeny barátommal?
A túlzott féltékenykedése néha őrületbe kerget és szabadulnék...:/
De szeretem és nem akarom otthagyni ezért. Múltkor is amikor egy szórakozóhelyen rácsaptak a seggemre teljesen felhúzta magát rajta, és még napokig azt emlegette... meg nem enged el egyedül a barátnőmmel bulizni..merthogy nehogy ilyen legyen és hogy ez még a normális eset volt, mert leállt a srác. :S de akkor is zavar hogy túlságosan félt mindentől....
Kedves Kérdező!
Mondd meg neki! Tisztázzátok, és szerintem nem lesz gond...ha mégis...hát akkor Ő nem a Te embered :)
DD
Mi az hogy nem enged el? Ilyen nincs.
Mond meg neki, hogy vegyen vissza, nem apád, anyád, hogy eltiltson valamitől...
Amúgy meg az ilyen emberek nem veszik észre, hogy pont azzal üldözik el a párjukat, hogy túl féltékenyek, és "megfojtják" a másikat vele.
nem vagyok k..va -.-
És már beszéltünk róla és ő is tudja hogy néha túlzásba viszi a dolgokat, de nem tehet róla... igyekszem elfogadni hogy ő ilyen csak néha nehezebben megy, ennyi az egész. :/
És igenis ZAVAR ha rácsapnak a seggemre! Kivéve ha ő csinálja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!