Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Ti mivel/hogyan szoktátok izgatni a popotokat? Mit lehet feldugni csak ujjazni lehet?
persze azt mondják jó cucc de : ha normálisan el akarod érni akkor ahhoz az ujjad kell lévén nem nyíl egyenesen van a prosztatád [biosz óra 8. osztály] ami meg hát .. :D nincs raktáron latex kesztyű így részemről felejtős
19F
valóban érdekes hogy egy lány fenekénél nem jut eszetekbe, hogy az is sz*ros ám...:D
így már rögtön egyirányú utca, meg kakás, meg mindenféle undorító...
amúgy sztem azt dugsz fel amit akarsz, csak vigyázz ne maradjon benned...:D
Én is szoktam, de emiatt még senki sem b*zi! Én csak ujjal vagy szemcerkával szoktam. Persze nem tövig! Aki meg itt pfujol, az pedig még nem próbálta! Ajánlom mindenkinek! :) Ja, és tényleg nem kell nagy dolog... Csak erre figyelj, ilyen ne forduljon elő: (xD :O)
most elgodnolkodtam...
fiú válasza: szemceruzát dugdosok a seggébe. lehetséges opciók: a srác...
1. b*zi
2. a barátnője szemcerkáját dugdossa a s*ggébe
3. az édesanyja szemcerkáját dugdossa a s*ggébe
4. a nagymamája szemcerkáját dugdossa a s*ggébe
5. mindegyiket.
6. külön erre a célra vett szemcerkát (áh.)
7. goth/dark (nem hiszem)
...lehet szavazni. (és akkor nem mentem olyan messzire, hogy mi van ha édesapa vagy nagypapi tart magának otthon szemcerkát)
enis hetero vagyok,de en ugy szoktam hogy bemegyek a wcbe,letolom a gatyámat,becsukom az ajtót,majd keresek egy wc kefét ami nem vastag,leteszem a kefét,kicsit verem a farkam,majd elkezdem a nyálamat termelni,aztán rászopok az egyik ujjamra,benyálazom a segglyukamat,feldugom az egyik ujjamat lassan,majd a másikat és utána leguggolok és szépen beleerezkedem a kefébe lassan,óvatosan,közben persze verem a farkam és ha már kitágult jól meglovagolom,aztán van hogy tövig beleülok a kefebe es nagyon jo,van hogy 2metert ellövök utána
probaljatok ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!