Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért vagytok egyformák?
Már megfigyeltem, hogy mintha mindegyikőtök ugyan az lenne, csak a nevetek más, társkeresőn írtam 20 lánynak, mindegyik ugyan azt írta vissza pontosan:D
De élőben is ilyenek vagytok, mindegyikőtök ugyan azt szereti, ugyan úgy öltözködik ugyan azt utálja, tehát ha megcsalom a barátnőm az nem is megcsalás, csak összetévesztettem:D
hát pedig csak alacsonyabb pasijaim voltak eddig:)
jelnelegi is alcsonyabb de naogyon jól megvagyunk már másféléve:)Kedvenc filmem pedig a harcosok klubja:)
Ezt nem találtam volna el:D
érdekes, te nem vagy olyan mint az a lány, az a bizonyos, fura, akkor inkább úgy módosítom, hogy akikkel én találkoztam, jártam azok egyformák voltak, csak nem tudom miért.
"Ha midnen lánynak más tetszene akkor én is tetszenék valakinek, de nem, na ezt mivel magyarázod?"
Azzal, hogy annyi agyad van, mint egy csigának! XD
Amúgy meg rám igaz volt a jellemzésed, magas vagyok, a magas faszik tetszenek, imádom, ha van hatalmam mások fölött, viszont azt, is, ha valaki másnak van hatalma fölöttem (időről időre meg kell regulázni, különben megvadulok! XD )! A kedvenc filmem pedig a Dia De Los Muertos (Day of the Living Dead, Holtak napja, vagy milyen nyelven kéred?! )
És azért nem tetszel senkinek, mert már alapból előítéletekkel indítasz!
Ha annyira értesz a nőkhöz, akkor miért vernek át folyton, okostojás?!?!
én vagy a harcosok klubos csajszi:)
Szóval szerintem is az a baj,hogy ilyen netes szaron ismerkedsz.Csak legyél spontán járkálj el ismerkedj és hidd el találsz majd különleges nem sablon csajt:)én szinte mindig koncerteken találkoztam exeimmel meg barátommal is:)
A fiúk is ugyanolyan válogatósak mint a lányok .. ha nem jobban
és ez a 'jaaj de rossz hogy oda kell mennem egy lányhoz' szitu eléggé gázos.. mert ha egy lány kezdeményez akkor már ribancozzátok le a háta mögött vagy akármi..
Nem mindegy lány egyforma csak meg kell találnod azt aki más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!