Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért vagytok egyformák?
Már megfigyeltem, hogy mintha mindegyikőtök ugyan az lenne, csak a nevetek más, társkeresőn írtam 20 lánynak, mindegyik ugyan azt írta vissza pontosan:D
De élőben is ilyenek vagytok, mindegyikőtök ugyan azt szereti, ugyan úgy öltözködik ugyan azt utálja, tehát ha megcsalom a barátnőm az nem is megcsalás, csak összetévesztettem:D
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:29
gratulálok nagyon okos voltál :)
kérdező: pont össze illesz 73%-osal
19F
19:48
írom, hogy mit szeretsz, szereted a magas pasikat, a jóképűeket, te magad is magas vagy, kis cula, nagyra tartod magad, szereted érezni hogy van hatalmad mások felett, vonzódsz a hatalommal rendelkező emberekhez, és a kedvenc filmed címét is tudom, és mindent, de azt már nem írom le, nehogy az egyik klónod aki engem átvert meglássa:)
csak a nevetek más...
hmm nem jött be:D az igaz hogy magas vagyok de nem szeretm a magas pasikat:Plehet hogy gáz de én szertem aki kicsit alacsonyabb nálam meg kicsit pocakos persze nem nagyon de pici pocak szexi:)
kedvenc filmemeről emg szerintem halvány fingod nincs:D
20/L
"ti meg senkihez sem mertek odamenni"
pfff XD ezt te honnan veszed??? ismersz???XD milyen gyógyszert szedsz?:D vagy mit szívsz?:D le kéne szoknod ezekről a drogokról mert meghülyülsz tőle mégjobban XD bár ha ennél jobban lehet :D
Szép is lenne minden lány ugyanazt szeretné :D
akkor minden lánynak ugyanaz a fiú tetszene :D de inkább ezt nem is részletezem mert még elég gyerek vagy vagy épp be vagy most szívva vagy akármi XD mondom ne drogozz annyit:)
Ha midnen lánynak más tetszene akkor én is tetszenék valakinek, de nem, na ezt mivel magyarázod?
De igen a magas pasikat szereted hiszen te is magas avgy, nálad alacsonyabb nem tetszhet, ez lehetetlen, hiszen ilyenkor ti klónok azt mondjátok: nem tudok akkor felnézni a pasira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!