Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajokak bejön ha a kocsiban üvölt a zene? :D
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 18:30
11/14 anonim válasza:
Én is elvárom hogy normális zene szóljon, ha már zenét akarnak hallgatni. Rock, Metal jöhet! :)
12/14 anonim válasza:
Normális zene: minimal,house,techno,electro,progressive,trance,pop, stb...
de az ilyen rock szarok nem jönnek be
L19
13/14 anonim válasza:
Sajnáljuk L19 (előző hozzászóló) ön sajnos nem nyert! Jöjjön vissza majd ha kigyógyult az agyhalott zenékből.
14/14 anonim válasza:
Ma én üvöltettem a zenét a kocsiban...:D
Egy cabrioban ül egy hosszú fekete hajú lány viszonylag csinos ruhában...és üvölt a zene...:D
Hát furán nézhettem ki ...ja és napszemüvegben :P
Ettől csak az a szebb amikor egy olcsó sz*rban bömböl a jó zene,és egy tanasi bunkó srác ül a volánnál.és a zene miatt hiszi magát menőnek...
Én szeretem az ha "üvölt" a kocsiban a zene,de bizonyos zenéket...nekem sem jön ben a cigány mulatós,meg a zörej zene...:)
Inkább ha már bulit akkor party rock meg hasonlók legyenek...:) Ilyen tipikus fiatalos...:)
És a pasik bezzeg lenézik a csajokat/nőket ha valami csajos zene szól...vagy nem??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!