Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg apukát? (bővebben lent)
Van egy srác, akit neten ismertem meg egy éve, de találkoztunk már élőben meg minden. csak ugye nagyon messze lakik tőlem meg minden. arra gondoltunk hogy én megyek le, de apával azért egész jóban vagyok,szóval inkább mondtam, hogy jöjjön ő le. a baj csak az, hogy sosem volt még barátom, és ezért apa nem volt elragadtatva , amikor mondtam ,hogy idejönne 2 napra. csak hát tényleg messze lakik és most felesleges lenne ha feljönne 2 órára. mit mondjak apának, hogy megengedje , hogy nálunk aludjon a srác? valami hihető indok?: )
16/L
Már miért is akarod áthívni, miközben barátnöje van? Ilyen átlátszó nem lehetsz.. :)
Csak úgy ok nélkül nem hívnád... Fiú és lány között nincs barátság... te többet akarsz töle egyértelmü :)
SZERINTED A PASI HANNAH MONTANÁT MEGY ODA ÉJSZAKÁRA BAMMEG?!
Istenem néhány csaj milyen hülye.
a pasi 100% hogy arra készül hogy dugnl akarsz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!