Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az utcán látványosan bámuló vagy utánatok fütyülő, félhangos megjegyzést tevő fiúkról?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 21:51
11/20 anonim válasza:
Engem egy ilyen paraszt autóból kinyúlva tapperolt le, miközben én a bringával tekertem... Még jó, hogy ijedtemben nem a kocsi alatt kötöttem ki...Az olyan bunkóktól is hányok, akik buliban alám nyúlnak a tömegben, aztán még csak azt sem tudom melyik köcs*g volt az...Pedig szívesen tökön rúgnám az ilyet :D
12/20 anonim válasza:
szánalmasak, teljesen felesleges amit csinálnak, pont az ellenkezőjét érik el a dolgoknak. nem vagyok én senkinek sem a kutyája...
13/20 anonim válasza:
mennyi faragatlan tuskó pasi él ezen a földön :D
a nők sztem sokkal inteligensebbek és tudnak gondolkozni-.-
A nők egyetlen pasit akarnak aki kielégíti minden igényüket, a pasik pedig minden nőt akarnak h kielégítsék egyetlen igényüket(szex)...
14/20 anonim válasza:
Ha csak megjegyzést tesznek, az nem zavar, mindenkinek joga van véleményt alkotni, de a füttyögés és a hülye beszólások tényleg idegesítőek, aki ezt csinálja, az nagyon paraszt.
15/20 anonim válasza:
Én elsősorban szánalmasnak tartom talán vehetne 1-2illemleckét utána majd talán másképp nézne a világra,a nőkre és az udvarlás fogalmára!
16/20 anonim válasza:
Az olyanokra rá sem nézek.. bunkók.
17/20 anonim válasza:
Hogy egy rohadt nagy tapló paraszt. kinézhet akárhogy, kéne a francnak. kultúrffi nem így udvarol.
18/20 anonim válasza:
undorító és idegesítő...nekem a kedvencem az amikor bandában járnak és elfoglalják az egész utcát, vagy amikor a munkások mellett vagyok kénytelen elsétálni...
19/20 anonim válasza:
Azért jókat nevettem a kommenteken, de igazak. Én még normálisan sem szólítottam le lányt, nem hogy még bunkó stílussal. Szerintem nem is fogok,nincs annyi önbizalmam!
17 F
20/20 anonim válasza:
Én csőnaciban meg tréning naciban mentem zenekari próbára és barátom egy haverja utánamfütyült.. mondanom sem kellett, barátom akkorát behúzott neki másnap, hogy lila volt az arca:/ aztán harmadnap küldött nekem egy csokrot "bocsánat" felirattal és még odafirkantotta hogy XY csajának (és másénak) sose szól be többé! :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!