Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Filmnézésnél hogyan tudom leszólítani?
Holnap a suliban filmet nézünk, és az a fiú, aki tetszik nekem, ugyanabban az osztályban lesz, ahol én. Ez jó alkalom lenne, hogy leszólítsam, vagy valami, mert amúgy nem nagyon vagyunk ilyen közel egymáshoz.:D Van ötlet, hogyan tudnám leszólítani, vagy beszélgetésbe elegyedni vele?
Az biztos, hogy majd a mellette/előtte, vagy mögötte álló padba fogunk ülni (bnőmmel). De hogyan tovább?:/
Eddig olyan jeleket kaptam, hogy én is bejövök neki.:) (pár hete kezdett el nézni/bámmulni meg ilyesmi... mikor megtudta, hogy bejön nekem).
Ő 16/F, én 16/L
a film elején kérdezd meg h hallott e már a filmről, h ki játszik benne, milyen stílusú, ha vége van megkérdezheted h hogy tetszett neki.
vagy ha horror akkor a félelmetesebb jeleneteknél hozzá is bújhatsz ;)
Hát attól függ, mennyire vagy nagydumás csajszi :) bár, ha le akarod szólítani, akkor gondolom :)
Én (ha lány lennék persze) úgy szólítanám le, h ránézek, mosolygok és ha visszamosolyog, akkor pl megkérdezem, hogy teccett-e neki a film meg ilyesmi...aztán mondjuk megmondhatod neki, hogy te nagyobb vásznon jobban szereted a filmeket nézni...ha erről nem esik le neki, akkor hülye :D:D
Sok sikert!
1.válaszoló-> köszi:D remélem tudom hasznát venni holnap.:)
2.válaszoló-> köszi:D azért pár másodpercbe beletellett, mire leesett nekemis ez a nagyvásznú képernyős:D ez nagyonjóóó ötlet!!:D de sajnos nem vagyok nagydumás csaj.. csak már unom, hogy mindeggyik pasi csak addig jut, hogy néz, meg max rámmosolyog:D mert gyávák leszólítani vagy túl csúnya vagyok:D de akkormeg nem mosolyognának ráám..:D meg egyértelmű jeleket is kaptam... szval sztem bejövök neki. de a leszólításig már egyik srác sem jut el.:( úgyhogy eldöntöttem, hogy akkor majd één.:D de sztem nem fogom merni megszólítani:S nem vagyok hozzá elég bátor:D meg visszahúzódó is vagyok... :D úgyhogy nem hiszem, hogy lesz belőle valami...:( de megpróbálom.:)
és mégegyszer köszi mindkettőtöknek.
2. vagyok :)
Határozd el magad :) Régen nekem is nehezen ment a csajozás (jó ma se vok casanova, de azért megy :)
Csak menj oda és tedd meg :) Ő is ember, nem egy isten :D
Hajrá-hajrá :D
majd mondd el, sikerült-e ;)
áhh:S nem jött be...
az osztály másik felében volt már csak hely, mikor odaértünk:S és ő már akkor ült. szval jó távolról tudtam csak stírölni.:D aztán film után meg mindenki sietett buszra, úgyh akor sem tudtam leszólítani... de talán nem is mertem volna:S:D
de köszi az érdeklődést!:D
az a baj, hogy szünetekben is csak max a folyosón futunk össze, és ott meg nem állíthatom meg csak úgy... vagy igen? és mivel tudnám leállítani?:/ csak úgy...hogy hello, teccel nekem, megismerhetlek?" nem merném:D kell vmi ürügy:)
Szia!
Megint a 2. vagyok ;)
Sajnálom, hogy így alakult :(
A folyosón simán leszólíthatod, de komolyan! Ha tetszel neki, akkor saját tapasztalatból mondom, hogy garantált a siker. Még a középsuliban volt, hogy nagyon szemeztünk egy lánnyal, de egyikünk sem mert kezdeményezni, aztán a csaj egyszercsak odajött és meg kérdezte, hogy van-e kedvem sétálni egyet vele a folyosón :D:D naná hogy volt :D Azóta se szólított le csaj, úgyhogy ez nagyon nagy élmény :):)
Szedd össze a bátorságod, simán menni fog, én szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!