Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötletnek tartjátok? L/15
A barátom szakított velem csütörtökön msn-en. Azt mondta hogy már nem tud úgy szeretni mint régen, valami megváltozott benne.
Viszont még kb 1 hét múlva lesz egy találkozásunk hiszen kértem hogy ott mondja a szemembe hogy ezt akarja. Reménykedem hogy meggondolja magát, hiszen elmondta hogy benne az előző hétvégén tört meg valami. Szóval élőben még elmondanám hogy mennyire szeretem, és ha ő is így érez kezdjük újra. Szerintetek érdemes ezt csinálni?
Azért,mert nő vagy és legyen tartásod.
Én nem aláznám meg magam,hogy a szeretetéért könyörögjek.
És hosszútávon semmi értelme.Majd jön más,aki szeretni fog.
Hát, te tudod. Én eddig 2x vagy 3x bonyolódtam újrakezdésbe. Egyszer sem sült ki jó belőle. Kívánom hogy neked ne így legyen.
16/F
De van veszíteni valója! Még jobban megalázza magát a fiú előtt. Semmi értelme! Kérdező, én a helyedben már nem is találkoznék vele többet. Nem érdemli meg, és te sem érdemled meg, hogy kicsináld a saját önbecsülésedet. 15 éves vagy, találsz majd még ezer meg ezer fiút, akik talán tisztelni is fognak... Ez a kis kaland semmiség volt ahhoz képest, amilyen boldog még lehetsz ezután.
Tanulság: egy kapcsolat, ami véget ért, már soha nem lesz olyan, mint előtte. Maximum akkor, ha a két fél megalkuszik, és hirtelen ködbe burkolja magát a másik hülyeségei felé. De az nem lesz szerelem. Az pokol lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!