Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya embernek hogyan lehet önbizalma, barátnője (egy évfolyamtársamról van szó) rengeteg barátja és élvezi az életet, hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
nekem ez a véleményem róla srác létemre, hasa is van, és a feje se egy adonisz. de akkor mégis hogyan?
én meg kondizok ,és lemerem fogadni hogy ha a csajok a külső alapján ítélnének akkor engem választanának
akkor most hogyan is van ez az önbizalomhiánykérdés?
17f
2011. júl. 17. 01:29
11/11 anonim válasza:
ahoz hogy valaki jól tudjon improvizálni , ahoz tehetség kell, nem lehet begyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!