Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet ismerkedni a Facebookon, csak nekem nem megy, vagy másnak sem?!
Facebookon írok lányoknak, de egyik sem válaszol, mi lehet ennek az oka? Egyáltalán hol lehet ismerkedni? Ez elég kiábrándító, mert azt mondják a FB-ról, hogy az milyen jó, stb.
20/F
szerintem túl gyors voltál
volt egy "pasim" akivel úgy "jöttem össze" hogy facebookon kiírtam egy ilyen lájkolgatós valamit,hogy "Ha lájkold,kiírom az üzenőfaladra hogy szeretlek" vagy vmi ilyesmi
erre a gyerek írja nekem hogy "SZERETLEK NAGYON MINDENNÉL JOBBAN"
ez állt az üzenetben :D
mondom jólvan...
erre monta hogy talizzunk,találkoztunk és állitólag jártunk de én nem is ismertem ezért nem is szerettem szóval elég furcsa volt
és még csodálkozott hogy 3 nap múlva "szakitottam" vele xD
szánalmas :ss
13L
szvsz facebookon ismerkedni akkor jogos, ha az adott emberrel nem tudsz máshogyan kapcsolatba kerülni. Teszemazt van egy ismerősöd akivel bizonyos oknál fogva nagyon ritkán tudsz csak találkozni, vagy tök véletlenül megtetszik egy vadidegen csaj és bejelölöd őt ? Miért is ne ? Az utóbbi esettel már volt tapasztalatom, s az is azért nem jött össze mert a csaj az ország másik csücskében lakott. Szóval hajrá, majdcsak valaki visszaír, tuti hogy találsz olyat!
Viszont osztálytársaddal vagy másokkal akik ennyire közel állnak hozzád, ne így próbálj ismerkedni, mert az komolyan gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!