Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lányoknak miért nem jó?
nekem jó lenne. :) kivéve a verset. az aranyos de túlságosan zavarba ejtő
17/L
verset már írtak neekem is, de engem is nagyon zavarba ejtett...:D rá se mertem nézni az illető arcára xd
de a többi az kedves..:)
18/L
Hát én az ilyentől rosszul vagyok. Kislányként az általad leírt pasiról álmodoztam,de már rájöttem hogy nem erre vágyom. Azzal hogy átölel,megfogja a kezem,ha olyan alkalom van vesz virágot/csokit és hogy mindent meg lehet beszélni veled nincs semmi baj,de a többi eléggé "papucs"-os,már ne haragudj.Lány létemre fontos nekem a szex.
Szeretem ha valakiért megküzdhetek,ha valaki irányít és nem nekem kell megmondanom mit csináljon. Ha valami rosszul csinálok akkor mondja meg hogy az igen is nem jó,hogy tanulhassak a hibámból. Valahogy nem jönnek be az olyan "nyálas" pasik amit leírtál.
Hát e mellett még határozottnak és férfiasnak is kellene lenni. Nem mindegy, hogyan adod elő a fent felsorolt tulajdonságaidat.
Lehetsz romantikus anélkül is hogy az túl nyálas legyen, a nyálas az puhány, az meg annyira nem gyere be a nőknek. Szerintem jobban értékeljük a meghitt pillanatokat, mint a verseket, és a folytonos ölelgetést. Udvarias akkor, ha megadod a tiszteletet (ami természetesen neked is ugyan úgy jár) a hétköznapokban is figyelmes vagy. a kedves és megértőbe nem kötök bele nagyon, csak ott, hogy néha meg kell mondani, ha valami nem jó. nem leüvölteni az illető fejét, persze, hogy nem, de meg lehet azt mondani értelmesen is, nem bántó módon.
És a szexet is szeretjük, csak azt nem, ha valaki csak ezt akarja. :D
Petőfi szegény, ha látná, hová jutott a világ... :D
Annak idején a csajok nedvesedtek a versekért, most meg látod... kerek-perec kijelentik, hogy inkább a szex kell nekik :'D :P
Ez a kemény, nem a két hetes kutyasz*r! ;))
22/F
Nem ezt mondtam, vedd észre a lényeget... :P
Tök egyértelmű (és nagyon is helyes!), hogy ti is vágytok a szexre legalább annyira, mint mi :) A lényeg az lett volna, hogy régebben ezerszer romantikusabb alkatok voltak a csajok átlagban, mint ma... biztos nem rinyáltak volna egy vers miatt, nemhogy még gáznak érezzék, meg ilyenek.. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!