Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a lányoknak miért nem jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lányoknak miért nem jó?

Figyelt kérdés
Romantikusnak érzem magam, mert ha lenne barátnőm,írnék neki verseket, sokat ölelném át, és fognám meg a kezét, ha nem zavarná őt. Udvariasnak, mert ha olyan alkallom van vennék neki csokit vagy virágot. Kedvesnek, és megértőnek érzem magam, mert bármit meg lehet beszélni velem, és nem kötekszem, ha valamit rosszul csinál. szeretni, ragaszkodni is nagyon tudok, és a lehendő társamra nagyon oda tudnék figyelni. Nem a szex a fontos számomra.
2011. júl. 16. 01:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
81%

nekem jó lenne. :) kivéve a verset. az aranyos de túlságosan zavarba ejtő

17/L

2011. júl. 16. 01:31
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

verset már írtak neekem is, de engem is nagyon zavarba ejtett...:D rá se mertem nézni az illető arcára xd

de a többi az kedves..:)

18/L

2011. júl. 16. 01:34
 3/31 anonim ***** válasza:
A vers nekem se pálya, kicsit már olyan erőltetett romantikus, nyálas stb. De a többi jöhet. Jah meg nekem a szex is fontos, nagyon is:)
2011. júl. 16. 01:35
 4/31 anonim ***** válasza:

Hát én az ilyentől rosszul vagyok. Kislányként az általad leírt pasiról álmodoztam,de már rájöttem hogy nem erre vágyom. Azzal hogy átölel,megfogja a kezem,ha olyan alkalom van vesz virágot/csokit és hogy mindent meg lehet beszélni veled nincs semmi baj,de a többi eléggé "papucs"-os,már ne haragudj.Lány létemre fontos nekem a szex.

Szeretem ha valakiért megküzdhetek,ha valaki irányít és nem nekem kell megmondanom mit csináljon. Ha valami rosszul csinálok akkor mondja meg hogy az igen is nem jó,hogy tanulhassak a hibámból. Valahogy nem jönnek be az olyan "nyálas" pasik amit leírtál.

2011. júl. 16. 01:36
 5/31 anonim ***** válasza:
én a versírásnál besokallnék, nemtudom az már valahogy túl sok. mindenképpen mutassa ki a férfi azt is, hogy megvan a saját véleménye és önálló,ne hagyjon rá mindent a nőre, tudjon irányítani is, valamint azért a szex IS fontos kell legyen (többek között)
2011. júl. 16. 01:40
 6/31 anonim ***** válasza:

Hát e mellett még határozottnak és férfiasnak is kellene lenni. Nem mindegy, hogyan adod elő a fent felsorolt tulajdonságaidat.

Lehetsz romantikus anélkül is hogy az túl nyálas legyen, a nyálas az puhány, az meg annyira nem gyere be a nőknek. Szerintem jobban értékeljük a meghitt pillanatokat, mint a verseket, és a folytonos ölelgetést. Udvarias akkor, ha megadod a tiszteletet (ami természetesen neked is ugyan úgy jár) a hétköznapokban is figyelmes vagy. a kedves és megértőbe nem kötök bele nagyon, csak ott, hogy néha meg kell mondani, ha valami nem jó. nem leüvölteni az illető fejét, persze, hogy nem, de meg lehet azt mondani értelmesen is, nem bántó módon.

És a szexet is szeretjük, csak azt nem, ha valaki csak ezt akarja. :D

2011. júl. 16. 01:51
 7/31 A kérdező kommentje:
a vers ritka alkalmakkor. A ráhagyni dolgokat, csak hogy nem oltogatnám minden félével. A szex is fontos, de nem az a fő.
2011. júl. 16. 01:57
 8/31 anonim ***** válasza:
90%

Petőfi szegény, ha látná, hová jutott a világ... :D

Annak idején a csajok nedvesedtek a versekért, most meg látod... kerek-perec kijelentik, hogy inkább a szex kell nekik :'D :P

Ez a kemény, nem a két hetes kutyasz*r! ;))

22/F

2011. júl. 16. 02:15
 9/31 anonim ***** válasza:
utolsó: mert mit gondoltál, hogy csak nektek férfiaknak kell a szex? Elég beképzelt gondolkodás
2011. júl. 16. 02:15
 10/31 anonim ***** válasza:

Nem ezt mondtam, vedd észre a lényeget... :P

Tök egyértelmű (és nagyon is helyes!), hogy ti is vágytok a szexre legalább annyira, mint mi :) A lényeg az lett volna, hogy régebben ezerszer romantikusabb alkatok voltak a csajok átlagban, mint ma... biztos nem rinyáltak volna egy vers miatt, nemhogy még gáznak érezzék, meg ilyenek.. :)

22/F

2011. júl. 16. 02:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!