Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek velem van a baj? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a baj? :S

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok, vicces vagyok, de tudok komolyan is beszélgetni, lányokkal kedves vagyok, aki egy kicsit is tetszik flörtölgetek velük, mindig megtudom őket nevettetni, szerintem nem is nézek ki rosszul, mégse jött össze még egy lánnyal se semmi komoly.

Ja és nem cigizek és csak néha iszok egy keveset.

2011. júl. 15. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
18 évesen volt az első barátnőm... nyugicálj, nem kell elsietni :)
2011. júl. 15. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmivel nem vagy elkésve,akkor lesz csajod,amikor a legkevésbé számítasz rá :)
2011. júl. 15. 21:48
 3/5 jekyll-fan ***** válasza:

azért, mert manapság már kevés a normális lány, akiknek ez bejön... meg igazából kevés már az ilyen fiú, tehát csak nagyon kevés az esély arra, hogy egy normális lány és egy normális fiú "összefutnak" és netalántán összejönnek... én ezzel kb ugyanígy vagyok csak én lány vagyok, illetve már volt barátom de még azt is megbántam kicsit mert valahogy képtelen vagyok az ILYEN típusú NORMÁLIS fiúkat kifogni, a többi meg csak szórakozni akar, de én azt meg nem hagyom, hogy velem szórakozzanak...

15/L

2011. júl. 16. 00:34
 4/5 anonim válasza:
csomó fiú gondolja azt h kedves és nem néz ki rosszul közbe egy ocsmány tapló...de ha nálad nem így van akkor csak várj egy kicsit
2011. júl. 18. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj, ne aggódj. :)

Rendes srác vagy, egyszerűen csak az ebben az életkorban lévő lányok ezt nem értékelik. Te maradj továbbra is ilyen, ne keseredj el, ha most nem jön össze a dolog. Néhány év és a csajok érted lesznek oda. :)

Amúgy én 20 éves vagyok, de nekem sem volt még tartós párkapcsolatom, most kezdenek megtalálni a normális, rendes srácok, mert 16-17 éves koromban csak kisfiúkkal futottam össze. :) Szóval no para. :)

2011. júl. 18. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!