Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Merre vagytok, jóképű egyedülá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre vagytok, jóképű egyedülálló fiúk?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 21:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

jelen! de nem sokáig vagyok bocsi. igazából új jelentkezőt nem fogadok, legfeljebb vaginatömésre.

19/F

2011. júl. 15. 21:27
 12/20 anonim ***** válasza:

írj privit...

és meglátjuk helyes vagyok :P

2011. júl. 15. 21:30
 13/20 anonim ***** válasza:

És sármos egyedülálló férfiak? :)

Na ilyen nem sűrűn létezik :)

2011. júl. 15. 21:31
 14/20 A kérdező kommentje:

Valóban szubjektív fogalom, de annak se lenne több értelme, ha ideálokat írnék le... szerintem egyébként kisugárzás kérdése is : )

21:22 kicsit fiatal vagy, én 4 évvel több vagyok (de amúgy nem is lehet neked privit küldeni)

21:30 te nem írtál kort, de írok neked és igen, meglátjuk :D

2011. júl. 15. 21:48
 15/20 anonim ***** válasza:
hát... lehet hogy kicsit korai még, de ismerkedni lehet :D nyilván nem egy nap után jönnék össze valakivel.
2011. júl. 15. 22:07
 16/20 anonim ***** válasza:

Jelen! :D

21F

2011. júl. 15. 23:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Itt vagyok! A jokepu es az egyedulallo stimmel, viszont engem ferfikent szoktak emlegetni a nok. Remelem nem gaz :)
2011. júl. 15. 23:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek? Persze, hogy sokan lennének azt nem hiszem. Mindenesetre ha ezt olvassa is egy egyedülálló jóképű férfi, nem fogja venni a fáradságot, hogy egy random nemű random korú random embernek írjon egy privátot, mert élőben jobban szeret ismerkedni. Ha már "társat" keresel és nem egy csomó gép előtt ülő önjelölt macsót szeretnél meghódítani, javasolnék valami képet közölni.

19f (lehet hogy a fenti kategóriából)

2011. júl. 15. 23:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Itt vagyok személyesen

26F:)

írj privátot ha van kedved:)Barna hajú, fekete szemű srác vagyok:)

2011. júl. 16. 11:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez tenyleg baromi szubjektiv dolog es eleg demagognak erzem a kerdest!

A Brad Pitt-Sebeok Janos-skalan kb. hova kene pozicionalnia magat egy fiunak, hogy jokepunek szamitson?

Gyanitom, hogy inkabb Brad Pitt-hez kell kozelebb allni, bar ha jol tudom Sebeoknek is van elettarsa, szoval valaki szamara o is vonzo es sarmos tud lenni...:D

2011. júl. 16. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!