Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, sikerül a világrekord kísérletem?
Úgy kezdődött, hogy 14 évesen akartam egy barátnőt és elkezdtem csajozni, de mindig elutasítottak, lekoptattak a lányok, pedig én mindenkihez odamegyek ha kicsit is tetszik, a külsőmmel nincs gond, és más baj sincs velem, egyszerűen olyan mintha átok lenne rajtam, most 21 vagyok és több ezer nő közül senkinek sem kellettem, mindig vagy legyünk csak barátok, vagy más pasi tetszik neki akit nem is érdekel, vagy bocs nem vagy az esetem, túl jó vagy hozzám stb hülye szövegek, több millió forintot költöttem már csajozásra 7 év alatt, egy randi kb 2-3 ezer forint volt.
Én már feladtam és most arra törekszem, hogy világrekordot döntsek abban, hogy 3 milliárd nő közül senkinek sem jövök be, így ha ez sikerül akkor gazdag leszek legalább a nyereményből:)
Mit gondoltok sikerülhet?Mi lehet az oka, hogy senkinek sem kellek?
Úgy vettem észre, hogy minden lány a csúnyák és az átlagosak is, akik még egy mondatot sem tudnak helyesen leírni filmsztárokra várnak mindenki mást elutasítanak, na most szerintem ez nagyon nem reális hogy ennyire nehéz legyen egy barátnőt találni, ez lehetetlen, társkeresőn is próbáltam, az oldalon írtam több száz lánynak, nagy részük vissza sem írt.
Nem értem, hogy egy büdös, 8 általánost végzett műveletlen nő is miért vágyik egy szupersztárra hogy majd a sztár fut utána, ez nevetséges, én már annyira leadtam az igényeim, hogy meg is lepődtem magamon, volt hogy olyan lánnyal randiztam aki 3-4 naponta mosott csak fogat és még ő utasított el:s
Ez valami hihetetlen, ti értitek ezt?
ez a világ, ha nincs:
-menő kisugárzásod
-jó slusszkulcsod
-lehető legjobb öltözék
-pénzed
akkor mínusz az egész.
Ugyan már! Miért szövegelnek a férfiak mindig arról, hogy a nőknek csak a pénz kell, hogyha nem tudnak barátnőt találni? Annyira szánalmas ezzel vigasztalni magatokat.
A kérdezőnek: valószínűleg benned van a hiba, túl rámenősnek tűntél mindig, vagy ilyesmi.
18:20
Túl rámenős?Több ezer nő közül nehogy már egyforma legyen mind, vagy te egyformának tartod magad a többi nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!