Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem, mi van, de most ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, mi van, de most ez a legkisebb gond. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány,akivel nagyon jó barátok voltunk.2 hete elkezdett tetszeni,mert flörtölt velem.Megölelt,megfogta a kezem stb.Elmondtam neki 1 hete,hogy tetszik,és nemet mondott.Viszonylag jól viseltem,de nagyon féltem,hogy nem maradunk barátok.Sajnos így is lett... Elkezdett kerülni azóta,nem szól hozzám,facebookon se ír.Pedig előtte nagyon jó barátok voltunk és gondoltam,hogy ha igazán barátok voltunk (márpedig igen),akkor meg fog maradni ez után is a barátságunk.Úgy tűnik tévedtem.

Miért flörtölt velem,ha nem tetszem neki ? Létezik,hogy tetszem neki,de nem akar járni ,és ha igen,akkor miért nem ? ÉS AMI A LEGFONTOSABB : Most mit csináljak,hogy barátok maradjunk ? :S

14f

2011. júl. 15. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem itt az a bibi, hogy egy másik fiút próbált féltékenyé tenni veled, ez eseteben próbáld elfelejteni. De jobb, ha rákérdezel, miért csinálta, ha rendes akkor biztosan elmondja az okát.

Mit csinálj? Nem is tudom, de kezd előröl a barátkozást, talán az segít majd.

És lehet, hogy tetszel neki, csak szégyell téged, (bár nem tudom hogy is nézel ki). Sok sikert, remélem kibékültök.

By.: egy 15 éves lány

2011. júl. 15. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:

kérdezd meg hogy nem maradhatnánk barátok?

amúgy nem értem, biztos hülye volt, hogy minek kell ölelkezni, meg "kezet fogni", ennyire fontos volt neki, hát gondolhatott volna előre azzal hogy talán a másiknak ez valami érzést kelt benne, ezt úgy hívják hogy hülye ribanc :D

2011. júl. 15. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én világ életemben közvetlenebb voltam a fiúkkal, mint a többség. Mindig velük lógtam, így nem csoda, hogy az összes barátom fiú. Volt már ebből kellemetlenségem, mert igen, volt hogy félre értették a kedvességem/nyíltságom. És olyankor ezt én is úgy reagáltam le, hogy elkezdtem kerülni az illetőt, mivel azt éreztem, ha ugyanolyan lennék vele, akkor talán félre értené ismét. De ez idővel "elfelejtődött". Azt tanácsolnám beszélj vele, mondd el neki, hogy te nem szerelmes vagy belé, csak tetszik külsőre. De mivel neki nem pálya, ezért ez van. De ettől még nem kell kerülnie, mert nem történt semmi.
2011. júl. 15. 17:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! :) Sokat segítettetek.
2011. júl. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!