Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiatal kisfiú a péniszével van elfoglalva! Miért?
Persze ebben van igazsag, hogy a beszelgestes hianya miatt tesznek fel ilyeneket. De akkor sem ez a legnagyobb problema, hogy 12 evesen mekkora a farkam es hogy azzal lehet-e mar dugni vagy sem!!!! Ez az en velemenyem.
Nem minden lany egyforma szoval erre ne adj kerlek, hogy nem a kulso hanem a belso fontos. Ezt sok lany mondja, lehet. Van aki nem gondolja komolyan, pl en ezt vallom! Van egy bizonyos fok ameddig jo minden pasi. Stb stb stb
Nekem sokszor eszembe jut, hogy ha anno, a kamaszkorom elejen, amikor nagyon megijesztett a peniszem merete, mert kicsinek tartottam (es tartom azota is), jo lett volna, ha van egy ilyen oldal, ahol feltehetem a szamomra nagyon felelmetesnek tuno kerdeseimet, amiket masok elott baromira szegyelltem... es talan akkor idosebb koromra nem lett volna belolem ennyire indokolatlanul es ertelmetlenul gatlasos es szegyenlos srac!
En azt mondom, az ember inkabb kerdezzen, ha valamit nem tud, abbol olyan nagyon nagy baj nem lehet, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!