Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismama ha szexel, az orgazmusból érzékelhet valamit odabent a picur?
Miért ne szexelhetne, ha nem veszélyeztetett terhes? Ha az orvos engedi, akkor lehet. A pocakra kell vigyázni, nehogy megnyomják. Szülés csak akkor indul be tőle, ha már egyébként is itt az ideje.
Amúgy igen, a baba érzékeli a mama lelkiállapotát, sőt az orgazmussal felszabaduló endorfinból ("boldogsághormon") neki is jut.
Én is úgy tudom, hogy nem veszélyes, egészséges kismamánál akkor indulhat be a szextől a szülés, ha az már am. sem veszélyes a babára nézve.
Én ezen okból kifolyólag születtem három héttel korábban, nemrég szüleim bevallották:D De szép, kifejlett baba voltam, ideális súllyal:)
Ha igen, akkor sem fog emlékezni rá.
Amúgy ha a kisbabák sokmindent érzékelnek addig is amíg a pocakban vannak. Kísérelek is voltak erre vonatkozólag, hogy a mamákkal a terhességük során ugyanazt a verset olvastatták, vagy ugyanazt a dalt énekeltették/hallgattatták minden nap, és miután a pici megszületett ismét leadták nekik a "műsort". A szívverésüket is figyelték közben (meg még gondolom sok mindent)és bebizonyították, hogy az újszülött babák felismerték a dalokat/verseket, ami nyugtatólag hatott rájuk. Akkor szerinted a TE orgazmusodról semmit sem tudott? Főleg, hogy dolgoznak az izmok, nő a szívverésed, meg ahogy az előttem szóló is írta, boldogsághormonok szabadulnak föl. De nem hiszem, hogy megviselné őket a dolog. :-)
Ettől függetlenül nem javaslom, hogy 10 éves koráig mindig adjatok neki "műsort" ha sír.
Ha tudod a kérdésedre a választ, miért tetted fel?:P
Egyébként valami hasonlót akartam írni én is. Azért a legutolsó pici időszakban már annyira nem ajánlja az orvos, bár baja nem lesz belőle a picinek.
Biztosan érez belőle vmit. De hogy pontosan mit és hogy fogja fel, szerintem nem tudja senki. Vki azt mondja, hogy nem tesz jót a babának, mert a szex közbeni hangok megijeszthetik. Meg ugye az orgazmus méhösszehúzódásokat is okoz (ezért indíthatja meg a szülést). Hát nem tudom mennyire jó a babának....mint egy földrengés kb..
e fene se tudja.
Mindenesetre én úgy tudom, hogy harmadik trimeszterben megindulhat a szextől a szülés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!