Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi számít nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi számít nálatok r*bancságnak?

Figyelt kérdés
Ha egy lány mindenkivel lefekszik,vagy már az is,ha csak flörtöl?
2011. júl. 14. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ki mondta hogy kellenél? :)

Amúgy nem igaz. Nem tudom.

De te se tudhatod.

Azt tudsz rólam élőbe amit én mondok magamról.

Ezt élőbe nem is hoznám szóba csak ha olyan lány vagy. :)

Amúgy még semmit nem tudsz rólam én nem ilyen vagyok.

Én imádom a romantikát.

Főleg mikor az olvadt csokoládét nyalom le a lány testéről amikor éjjel gyertyafények között vagyunk és szól a kellemes zene. :P

2011. júl. 14. 23:47
 12/16 anonim ***** válasza:

istenem a sok okos.A FÉRFIAK A LEGNAGYOBB KURVÁK:) és tisztelet a kivételnek(ebbe az tartozik aki nem adja oda magát minden nőnek egyből)

a férfiak mit csinálnak ugyan?? összefekszenek minden nővel akivel tudnak és jól néz ki(persze ha nincsenek úgy bebaszva hogy a világukról sem tudnak)

Miért van az hogy ha egy férfi összejön egy nővel és a férfi már egyből benne lenne a szexbe??? mert könnyűvérűűűű.....a nő legalább tartja magát. És ha a nő is ilyen lenne akkor a pasi is egy könnyűvérű himringyó mert a nő is megkapja ugyanúgy.

2011. júl. 15. 09:59
 13/16 anonim válasza:
A ribancság olyan mint egy kulcs lyuk amibe minden kulcs jó!
2011. júl. 15. 10:03
 14/16 anonim ***** válasza:

És? Egy férfinek ez büszkeség de a nőknek k.rvaság.

A nőbe több f.sz jár az már szégyen.

Vagy ha éhes és több kell neki az is szégyen.

:)

2011. júl. 15. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha egy nőnek tudjuk hogy több f.sz kell

akkor azt is adjuk meg neki amit kér.

Mit kér? Hát szexet. Megadjuk neki.

De az a nő ribanc. De attól még megkapja.

2011. júl. 15. 12:14
 16/16 anonim ***** válasza:

tegnap 23:47

Nem tudom, ki kellene kinek, de én poénra vettem az egészet, még a "k.rvázást" is, nyugi. :D

2011. júl. 15. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!