Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális srácként csak buliban van esélyem hogy becsajozzak?
Figyelt kérdés
Nem az a célom, hogy minél több csajom legyen, hanem hogy találjak egy lányt, akivel jól elvagyunk. Szerintem átlagnál jobban nézek ki, jófejnek meg viccesnek mondanak, de suliban vagy baráti társaságban csak barátként kezelnek.
16/f
2011. júl. 14. 21:02
11/14 anonim válasza:
Szia :)! Ha gondolod küldj magadról képet és majd én is küldök ! Aztán dumálhatunk ! Csak add meg a címed :) ! 16L
12/14 A kérdező kommentje:
utolsó: csak te tudsz nekem írni privátba:)
de örülnék ha tudnánk beszélni:)
2011. júl. 16. 22:32
13/14 anonim válasza:
én pont ilyen pasit keresek :P
16/L
14/14 anonim válasza:
:DD vicceske vagy,konkrétan hogyan is nézel ki? küldj priviben képet! + nem hiszem hogy a suliban az összes lány barátként kezelne,pl. az aki nem is ismer. közülük biztos van aki tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!