Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet a férjemnek?
Tegnap a párom elmondta hogy már egy ideje nem olyan a szex mint eddig.
Azt mondta nem miattam van, nem az én hibám. Az a helyzet hogy sokszor csak alig akar felállni és mostanában nehezebben az is hogy elmenjen.
Azt is észrevettük hogy olyan mintha kisebb lenne a pénisze.
Kérdeztem hogy ha más lenne veled akkor is ez lenne, és erre ő azt válaszolta hogy igen...
Mi lehet a baj?
Vele lehet valami vagy egyszerűen csak nem kíván már annyira?
Nem tudok róla hogy lenne valami problémája.
Mi arra gondolunk hogy esetleg érszűkület lehet.
Elég sokat cigizik és mint tudjuk érszűkítő hatása van.
A múltkor pont azért hisztizett hogy szexeljünk sokkal többet.
Úgyhogy nem tudom de szerintem nem csal meg.
Már ő is észrevette hogy vele lehet valami probléma.
Nagyon sokat idegeskedik mostanában lehet hogy ez is közrejátszik.
KerkAdod!
Te nagyon beteg vagy,kezelésre szorulsz.Az én IQ-m teljesen rendben van,de a tiédet erősen megkérdőjelezem!
Te honnan veszed,hogy a nők hány %-a nem ad magára esküvő után?Ha a napilapokat,vagy a netes statisztikákat nézed,gratulálok hozzá!
Friss házasság után egyáltalán nem hanyagolja magát a nő.A hanyagság általában akkor kezdődik el,amikor már van 1-2 gyerek is,és a férj sem bókol már a feleségének.
Kérdező!Beszéljétek meg őszintén,és picit próbálj változtatni,vegyél fel olyan fűzőt,amit nem nagyon vennél fel,sminkeld ki magad,legyél dögös,és rámenős!1 próbát megér. ;-)
Képzeljétek kiderült mi a probléma.
A haverjának a csaja telebeszélte a fejét hogy én nem szeretem.
A fejébe vette hogy nekem van valakim és nem szeretem.
Szombat este egy kicsit sokat ivott a barátainknál voltunk és kibukott belőle minden.
Tegnap este együtt voltunk és érdekes módon pillanatok alatt felállt a szerszám és kb 2 perc alatt el is ment :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!