Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne ez ellen a legjobb megoldás?
Nevezhetjük úgy a dolgot,hogy ,,pasihiány".Tehát vágyom arra,hogy egy pasi átöleljen,simogasson és a többi.Tudni kell,hogy nem vagyok egy nagy pasizós típus,eddig 2 volt,egyik se komoly,és nagyon rövid ideig tartottak.
Na most itt az lenne a probléma,hogy nem tudom magam kontrolállni,elég egy érintés és már teljesen kész vagyok tőle,és ha már pl csókra kerülne a sor hatalmas erőfeszítés kell ahhoz,hogy ellenálljak neki.De ha már túl közel húz magához az illető(ami szerencsére még nem történt meg),hát akkor végképp nem tudok ellenállni(nem szexre gondolok,csak a csókra).
Lényeg az,hogy vannak erkölcseim,viszont félek,hogy valamikor ilyen helyzetbe kerülök majd és nem tudok megállni,nem akarok könnyűvérű lotyó lenni,de egyszerűen kívánom,nem tehetek róla. Az a baj,hogy egyre durvul a helyzet,ha mellettem ül egy számomra szimpatikus pasi legszívesebben ráugranék. Nem tudom,mit kezdjek ezzel a helyzettel és magammal.Tudni kell azt is,hogy kiskoromban nem kaptam elég szeretetet.Persze,a szüleim rengeteget vesződtek miattam szeretetből,de a sok munka és a testvéreim miatt nem marat idejük rám,többet törődtek az anyagiakkal mint velem.Persze teljes mértékben megértem őket,és nagyon hálás vagyok,tudom,hogy nem volt más választásuk,viszont a szeretethiány akkor is sok problémát vonz maga után bennem.
Voltatok már ilyen helyzetben?Mit tudtatok tenni?
14/L (Tudom,tudom,fiatal vagyok még,és ezt jól is tudom,ez is a másik ami miatt aggódom)
Az a baj,hogy nem szeretnék kapcsolatot,szerintem túl fiatal vagyok hozzá,egyenlőre még a tanulásra koncentrálnék egy jó ideig,semmiféle kötöttséget nem szeretnék.
Lehet,hogy annak fognak tartani,de úgy érzem nem tehetek arról,hogy ez van velem,ráadást legalább tenni is próbálok ellene... Bár még nem történt meg szerencsére,hogy ,,letámadtak" volna,vagy én valakit,de érzem,hogy már nem bírom sokáig.Ahogy ismerem magam,biztos nem ellenkeznék túlságosan ha bepróbálkozna valaki aki esetleg szimpatikus nekem,viszont később biztos,hogy megbánnám,és talán az illetőt is megbántanám,le is járatnám magamat,amit szintén nagyon nem szeretnék.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!