Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért utálják annyira, ha egy fiúnak hosszú haja (mellkasig érő) van?
Szerintem nagyon sok lánynak tetszik a hosszú haj, egy fiún, főleg, ha szép! Sőt, szerintem megőrülnek. Csak nem az átlag lánynépességben kell lobogtatni, hanem ahol az ilyen lányok gyűlnek össze. Szubkultúra.
Mondjuk, én már öreg vagyok, de a férjem haja is hátközépig ér, a fiamé hosszabb(az ő apjáé nem..) a lányomnak tetszenek a hosszúhajú fiúk, és az ő osztályában 6-ból ötnek hosszú. Igaz, művészeti iskola. A párom lányának az állig-vállig érő fiúhaj tetszik. Van ilyen lány is. Meg olyan is.
De egyet minden leány egyformán szeret: cukkolni a hosszú és a rövidhajú fiúkat. :)
n/43
Hmm... Ha netán rocker, metálos, gót, vagy neadj'Isten emos vagy, kedves Kérdező, akkor nincs semmi gond, egyszerűen csak keresgélj a hasonló ízlésű lányok között, nekik nincs vele bajuk - és ha nem vagy az, akkor is, ugyanezen ok miatt. :)
Én személy szerint metálos vagyok, fiú, hosszú és egyre hosszabb (ápolt) hajjal, és semmi pénzért nem térnék vissza a rövidhez. Kedves nejem is ugyanilyen ízlésű, neki is abszolút tetszik, és ő se hagyná semmi pénzért, hogy levágják (se az enyémet, se a sajátját :D ).
De mindent egybevetve, szerintem ez alapvetően nyitottság kérdése. Ha ápolt a hajad és jól is áll neked, hogy hosszú, akkor az ÉRTELMESEBB lányoknak nem lesz vele baja. Akinek meg igen, azért nem is kár, hidd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!