Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Na akkor most hogy van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Na akkor most hogy van ez?

Figyelt kérdés
Miért van az h ha a fiúkat megkérdezik h a rendes, normális vagy túljátszós k*rvás csajok jönnnek be akkor a normális jófej csajokat mondják és mégis a k*rvákra buknak/nyomulnak és azokkal jönnnek össze mikor ott vannak a tényleg normális lányok akik nem játszák a fejüket nem nyavíkolnak nem járnak 20centisbe?! De nem aza nyomi fajta normális lányokra gondolok hanem aki ugyanúgy hord magassarkút csak közben nincs hegyeskörme meg műcsöcse.hanem akik szépek és többet hordanak tornacsukát mint magassarkút meg nem teszik veszik magukat...?!:/
2011. júl. 13. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Igazad van, de kár volt feltenni ezt a kérdést:D Mindjárt jönnek majd a "minden nő k.va és csak a pénzre hajt" - szintű válaszok xD
2011. júl. 13. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:

és kimodnta nneked ezt hiogy a "normál" csajok jönnek nekem be?

én mindig is szerettem, és szeretem is ezeket a játszomap*csám tipusokat-...:P

áltlában átb*szom oket mint a sz*rt,mert s*gghülyék, csak a ronygrázás megy....:P

2011. júl. 13. 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Tök felesleges a kérdés, mert erre van a mi kontrakérdésünk, hogy a lányoknak meg a normális fiúk helyett miért a nagypofájú, felvágós, menőző fiúk jönnek be.

Azért mert egyszer előfordult veled ilyen, még nem kéne minden fiúra ráhúzni.

2011. júl. 13. 14:46
 4/9 anonim ***** válasza:

A legtöbb férfi (nem a szűz, nagyravágyó kisfiúk...) szerintem azért helyén tudják kezelni a nőknek minden típusát. Magyarul: ne általánosítgass. Elhiszem, hogy a srácok, akik tetszettek neked, ilyenek voltak, de akkor nem is érdemelnek meg, ha (egyelőre) ilyen az értékrendjük, szóval örülj, hogy keresgélhetsz tovább egy hozzád hasonlóan normális srácot.

Bár komolyan, és ezt most nem bántásból, az ilyen kérdezők normálisságával kapcsolatban vannak kétségeim... hiába verne át egy srác, és hiába csodálkozok rá, hogy miért kell egy adott buta liba annyi mindenkinek, ettől még nem kezdek el sírni, hogy jajj minden pasi milyen bunkó meg felszínes, mert ezzel én járnék a legrosszabbul... 23L

2011. júl. 13. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, hogy sokan az ilyenekre vágynak. Nekem inkább rendes, normális lányok tetszenek, ezért sem volt még barátnőm és ezért tartottak az általános iskolában különcnek, mert minden fiú azt mondta, hogy volt már csaja, de a csaj nem egyenlő a barátnővel, aki megérti a másikat.

15/F

2011. júl. 13. 14:54
 6/9 A kérdező kommentje:

okéé értem és köszi a válaszokat ezért kérdeztem. mert pl konkrét példa:

facebookon nézem üzifalat látom h a srác belájkol egy olyat h úgy lemosnám a sok műcicának a sminkjét meg rádobnék egy melegítőt megnézném úgy stb..

erre rámegyek az adatlapjára és látom h kivel van eggyütt egy pont ilyen csajjal akinek a képein kivan a cs*cse csücsörít stb

és ilyenkor szerintem jogosan merül fel a kérdés h mért "mondja" ezt a cicákról miközben ugyanúgy egy olyannal van eggyütt?!

2011. júl. 13. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Fiuk azt nezik akikkkel hamarabb az agyba lehet kerulni ...aki szerelemre vagyik az a rendes lanyt nezi aki meg jatszani akar az a k*vasakat... egyszeru a dolog ...
2011. júl. 13. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:

egyepkent Facebookon megkereshetsz :)

kiirom a linket :

[link]

2011. júl. 13. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Apám mindig azt mondta: A k*rvás csajok csak rövid távra jók,a normális csajok pedig hosszú távra.

Problem? :D

2011. júl. 13. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!