Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön ennek a lánynak az alakja? (lent)
SZexi dugnivaló alakja van, bár nem tökéletes. Christina Applegate 17 évesen leverné simán. Az alak olyan 10/6,5 -ös szerintem Mariah Carrey alakja 9,5-ös pl Toldi Zsuzsié 9,8-as. A lány arca viszont átlagos. Az arc pedig sokat számít az összhatásban. Valószínűleg az alakja is jobban tetszene sokaknak, ha helyesebb lenne az arca.
28F voltam
07-21 21:44
Szerintem ezt nagyon benézted! Nincs a fogsorával semmi baj sem!
08-03 16:10
28F voltam. Miért kérdezed?
"Szerintem ezt nagyon benézted! Nincs a fogsorával semmi baj sem!"
Sztem te rossz linkre kattintottál. Akkor nézd (mindenképp a kérdező által lnkeltvideót 1:14-nél. De amúgy lehet a kiáló fogsor csak amiatt tűnik fel, hgy a csaj feltöltette az ajkait. Ezt is olvastam róla.
Lány vagyok egyébként. Szerintem rám gondolt aki kérdezte.
23L
Lehet fikázni mert egy buta pics@. És tényleg kiharapja a pókot a sarokból. Ott a bizonyíték.
De sajnos a pasik háromnegyede inkább megdöntené mint a kedves kis asszonykáját. De nincs arra pénze hogy ennyit költsön egy lányra.
Miért is?
Mert öt perc után már nem kétséges az állításom egy része sem. De félóra (mert kb. ennyit láttam tőle) meg igazolja a feltételezésemet.
Igyekszik tényleg nem bántanai akartam. Csak a többi lánynak némi vigaszt adni, egy valós ténnyel. Úgysem olvassa ...
Egyébként a sors fintora, hogy idén nyáron megy férjhez, ő is valaki asszonykája lesz és talán pár húnap múlva már te sem és jeletősszámú férfibarátod is az általad lefikázott asszonykákhoz fogjátok sorolni-már ha terhes lesz és kificcen a narancsbőr.
Egyébként szerintem azért csinálja ezeket a videókat, mert nincsen barátja, barátnője, akinek az outfit-jét, vagy a táskáit bemutathatná, így bemutatja őket jútyub-on.
Kedvencem a bevásárlókörutas videója, amin megy egy hangos zene és gyors léptekben halad egy piacon, utána lohol egy cameraman.XD Hát az kész!!!
Ezenkívül kíváncsi vagyok, hogy ha leégne a háza és vele az összes cucca, minden kiegészítője, milyen értékei maradnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!