Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép lányokat is meg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányokat is meg lehet bántani azzal ha rondának nevezik őket?

Figyelt kérdés

Én most azokról a szép lányokról beszélek akik úgyszólván tudják is magukról hogy szépek.Teszem azt a közösségi oldalakon olyan képaláírás van a bikinis képnél hogy"istennő a strandon",meg az ilyen barinős csoportfotón hogy "a legjobb csajok" stb.

Ha valaki egy ilyenféle lányt rondának nevez akkor az csak kuncog hogy "miféle ökörséget hord ez itt össze hisz én köztudottan szép vagyok"

vagy esetleg neki is velejéig hatol ez a kritika függetlenül a valóságtartamától?

2011. júl. 13. 00:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

09:43-as vagyok:

És a szép lányok akiket lerondáznak, azt is gondolhatják, hogy azért mondják rájuk hogy ronda, mert irigyek rá vagy pedig azért mert ribisen néznek ki és emiatt bántják.

És sok esetben ez igaz is, hogy valójában nem is tartják őket rondának, csak irigykednek vagy mert bántani akarják őket a ribis kinézet miatt.

2011. júl. 13. 09:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Soha ne mond egy lánynak, hogy csúnya!

A nők kb. 85%-a nincs megelégedve magával még akkor se, ha azt mutatja, hogy ő tökéletes.

Ha egy átlagos alkatú lánynak azt mondod kövér, még ha csak viccből is és ő komolyan veszi okozhatsz nála depressziót, anorexiát.

2011. júl. 13. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon alantas dolog mások sértegetése. Én is jártam már így egy pasival, aki társkeresőn (volt egy rövid ilyen időszakom) randizni hívott. Képen még elment, adatokat hazudta, mert egy tök alacsony (kb. 165 cm) görbe (o)lábú, nem éppen vonzó férfi jött el.

Nos nem vagyok bunkó beszélgetni kezdtünk normálisan ahogy kell. Én megkérdeztem tőle tapintatosan h hány centi magas is, mivel alacsonyabb mint én. Erre azt mondta h ő 175 cm, miközben kb. 165 volt. Nem bírom, ha egy pasi alacsonyabb nálam, sajnálom:( Csak annyit mondtam neki, hogy szerintem nincs annyi, kb. 165 centi ha lehet, erre begurult és elkezdett sértegetni, hogy valójában én nem vagyok nagy szám, csak egy tök átlag nő....oké, lehet hogy tök átlag vagyok (bár elég csini voltam) de ott a pasi végleg elásta magát.

Úgyhogy inkább ne sértegess meg lányokat, még ha beszólnak valamit akkor se, mert lehet hogy nem akarnak megbántani...de ha megsérted a lányt, ott tuti elvágod magadat.

Persze ha bunkó a csaj akkor ez nem is baj. De az igazán szép nők nem sértődnek, mert tudják, hogy csak a kisebbségi komplexus szól a sértegetőből, úgyhogy szerintem ne legyél ilyen kicsinyes bosszúálló.

28N

2011. júl. 13. 10:30
 14/15 A kérdező kommentje:

az ilyen bosszúreakciókból igazán csak egy volt olyan ami tényleg nagyot szólt.

a lány voltaképpen dicsérte magát hogy-nem tudom szó szerit idézni-ő már sokkal érettebb mint a korosztályában lévő felszínes válogatós csajszik ennek ékes bizonyítéka hogy MÉG OLYAN FIÚKKAL IS SZÓBAÁLL mint én.Erre én kapcsoltam hogy mit ért ez alatt hogy "még olyan fiúkkal is" mint én.Erre ő kissé zavartan kissé röhögve utalgatott hogy "hát tudod.....olyasmi külsejűekkel mint te."

Hozzáteszem hogy rajta egyetlen egyvalami volt igazán rendben,a melle a többi olyan hogy....hát nem véletlenül nevezem meg azt amivel nem volt baj...a többit időigényes lenne sorolgatni.Ott viszont soroltam.Én például attól a lánytól kevésbé tűröm a kritikát aki nem szebb lányban mint én fiúban.

Mondjuk ő a kezdeti döbbenet után elkezdte cáfolni a szavaimat mondván hogy ő a házibulikban tök gyakran szexel-márpedig akkor mégsem lehet rossz nő.Lehet azzal nem volt tisztában hogy az alkohol jobb munkát végez mint a photoshop.

2011. júl. 13. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:

"...de ha megsérted a lányt, ott tuti elvágod magadat.

Persze ha bunkó a csaj akkor ez nem is baj. De az igazán szép nők nem sértődnek, mert tudják, hogy csak a kisebbségi komplexus szól a sértegetőből, úgyhogy szerintem ne legyél ilyen kicsinyes bosszúálló."

Ha tahón viselkedik velem, akkor miért ne sérthetném meg. Mert nem fog többet szóba állni velem? Ha ilyen, akkor ne is tegye. Attól még, hogy valaki nő, nem fogom felsőbbrendűként kezelni, mert nem az. A szépek a legbeképzeltebbek. 30 centivel a föld felett járnak és tökéletesnek hiszik magukat. De persze ha valaki megjegyzi, hogy mennyire felszínesek és ostobák, akkor ők a komplexusosok. Az pedig nem kicsinyesség és bosszúállás, ha egy ótvar, primitív, ribancnak megmondom a magamét, mert ő sem különb és nem fog lealázni, csak, mert nő. A legtöbb lány így is nagyon sokat megenged magának és szerencséjük, hogy a férfiak többsége finom kulturált úriember és nem tépi ki az állkapcsukat ott helyben. Ha pedig valami bajuk van, azt tapintatosan is közölni lehet.

2011. júl. 13. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!