Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A haverom miért szedi el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom miért szedi el előlem a csajokat?

Figyelt kérdés

Már két éve legjobb barátok, osztálytársak vagyunk. Ő a szociálisabb típus.

Eddig az osztályból tetszettek lányok, de hiába próbálkoztam, mindig elutasítottak. Azért egy nagy baráti kör maradtunk, viszont most megtudtam hogy a két lány akiknél eddig kezdeményeztem, mindketten közeledtek felé.

Az egyik megpróbálta megcsókolni osztálykiránduláson, a másik pedig sírva kérlelte hogy szakítson a barátnőjével érte (mert egyébként van barátnője).

Próbál segíteni, amit értékelek is, csak ez valahogy sosem úgy sül el, ahogy szeretnénk. Most egy olyan lányt mutatott be nekem, aki Szilveszterkor megpróbálta megcsókolni, de ő nem hagyta (akkor is megvolt a barátnője már). Azt mondja ismerkedjek vele. Erre hajlanék is, de sokkal szívesebben, ha tudnám hogy nem szerette (vagy szereti most is) őt.

Az a baj, ha erről beszélnék vele én vagy a barátnője, mindig azt mondja hogy hagyjuk már ezekkel, mert neki is k*rva nagy teher hogy ennyi lány rajong érte.

16/F

2011. júl. 12. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
csapd jó erősen tarkón
2011. júl. 12. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is, egy Tockos minden problémát megold.
2011. júl. 12. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg te lenni a szociálisabb típus vagy olyan lányt keress aki nem a menőcsávókért van oda. Van ilyen, csak a te korodban ritka.
2011. júl. 12. 23:04
 4/5 AfroAmerikai ***** válasza:
Amikor nem volt még csajom, az ordítógörcsöt hozta ki belőlem ez a duma, hogy "neki is k*rva nagy teher hogy ennyi lány rajong érte"... A mai napig ökölbe szorul tőle még a lábfejem is...
2011. júl. 12. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig egy homokosnak tenyleg qrva nagy teher...
2011. júl. 13. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!