Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » En nagyon de nagyon szeretlek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En nagyon de nagyon szeretlek, ez mit jelent?

Figyelt kérdés
en meleg vagyok es ezt mondtam a hetero baratomnak akibe szerelmes vagyok: en nagyon de nagyon szeretlek es ennyit irt vissza: :-P ez mit jelent?
2011. júl. 12. 19:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
de mar csokoloztunk is...
2011. júl. 12. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
első vok. ba*d ezt eddig miért nem mondtad.? :OO hát akkor mit akarsz már ?:DD szabad a pálya., már smároltatok. akkor miért kerdezted:DD te is tudod :)
2011. júl. 12. 21:12
 13/15 A kérdező kommentje:
csak o azt mondja hogy o nem meleg es nem is bi. de kozbe meg hemperegni szokunk a fube. egy csok az mar termeszetes nalunk.
2011. júl. 12. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:

akkor vagy tagadja hogy ő az. ez tudat alattija csinálja.

más nem lehet, hetero gyerek nem smárol másikkal, érted. most akkor ellentétben van az amit gondol és amit csinál, érted.

ha most nem valja be, hogy van benne kicsi melegség, akkor ne foglalkozz vele, ha jól érzitek egymást, meg ilyenek, akkor a legjobb, kérdezd meg tőle, hogy akar-e járni, vagy hogy viszonyul ehhez,mert nem érted. vagy ilyenek. ennél jobb tanácsot nem tudok adni :)

2011. júl. 12. 21:48
 15/15 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsokat:-)
2011. júl. 12. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!